Χανταμπάκης, Κολιδά & Αργιανίδης στο #Survivor την Κυριακή του Πάσχα: Τι και πώς

12.04.2017
Για όποιον αναρωτιέται τι κάνουν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο οι 2 παίκτες των Μαχητών που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι, έχουμε την απάντηση δια στόματος επίσημου και αφορά τόσο σε εκείνους όσο και στον Στέλιο, που αποχώρησε χθες από την ομάδα των Διασήμων.

Όπως είναι γνωστό, η Ελεονώρα Μελέτη εντάχθηκε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και θα παρουσιάζει το καθημερινό μαγκαζίνο #Survivor, με πληροφορίες εκ των έσω και το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει να προάλεται την Τετάρτη του Πάσχα (19/4/2017).

Για τον λόγο αυτό, βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο -μαζί με την υπεύθυνη προγράμματος του σταθμού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, όπως διαβάζουμε στο Peoplegreece για να γυρίσει ένα έκτακτο επεισόδιο που θα λειτουργήσει ως πρεμιέρα της.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού ετοιμάζουν το επεισόδιο αυτό για την Κυριακή του Πάσχα, το οποίο, όπως φαίνεται από το επίσημο πρόγραμμα του σταθμού που ανακοινώθηκε ήδη, θα ξεκινά στις 20.50 και θα τελειώνει στις 02.45!

Πρώτοι καλεσμένοι της Ελεονώρας θα είναι λοιπόν η Ειρήνη Κολιδά, ο Πάνος Αργιανίδης και ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα των Διασήμων στο χθεσινό επεισόδιο. Αν και δεν αποκλείτεται να δούμε και τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος, λέγεται ότι έχει ξεκινήσει εντατικές προπονήσεις για να ενταχθεί ξανά στο δυναμικό των Μαχητών.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η Ελεονώρα με Tweet της... Ιδού και για την ιστορία, μετά το Πάσχα, η εκπομπή #Survivor αναμένεται να προβάλεται καθημερινά στις 16:00