Το Sex And The City επιστρέφει χωρίς τη Samantha: Οι πρώτες επίσημες αναρτήσεις των τριών -πλέον- πρωταγωνιστριών

11.01.2021
Το Sex And The City επιστρέφει χωρίς τη Samantha: Οι πρώτες επίσημες αναρτήσεις των τριών -πλέον- πρωταγωνιστριών
Τα νέα είναι επίσημα. Η είδηση έχει γίνει viral και οι απανταχού θαυμαστές της θρυλικής σειράς μετράνε αντίστροφα. Βέβαια, τα πράγματα θα είναι κάπως διαφορετικά, αλλά θα είναι, σίγουρα, ενδιαφέροντα.

Η φήμη ακούγεται εδώ και χρόνια, όμως, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να γινει πραγματικότητα. Το HBO φέρνει ξανά "Sex and The City" στη μικρή οθόνη με τη μορφή mini series, ξαναπιάνοντας το κουβάρι με τις ιστορίες των πρωταγωνιστριών του στο σήμερα! Μόνο, που, όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί, από τη θρυλική παρέα στων τεσσάρων γυναικών θα λείπει η μια. H Samantha Jones δεν θα βρίσκεται μαζι τους. Η τετράδα συνεχίζει ως τρίο.

Εμμένοντας στην απόφασή της να κλείσει (και μάλιστα ερμητικά) αυτό τον κύκλο της επαγγελματικής της ζωής, η Kim Cattrall δεν θα συμμετέχει στο επόμενο κεφάλαιο της σειράς.

Θυμίζουμε πως η διάσημη ηθοποιός έχει αποκαλύψει πως ήθελε πολύ νωρίτερα να αποχωρήσει από το franchise. «Ξεπέρασα τα όρια παίζοντας τη Samantha Jones γιατί αγαπούσα το Sex and the City», είχε δηλώσει σε συνέντυξή της το 2018. «Ήταν μια ευλογία με τόσους πολλούς τρόπους, αλλά μετά από τη δεύτερη ταινία ήταν αρκετό. Δεν κατάλαβα γιατί δεν με αντικαταστούσαν απλά με μια άλλη ηθοποιό, αντί να σπαταλάνε χρόνο κάνοντας μου bullying. Όχι, σημαίνει όχι».

Όσο για τις κινηματογραφικές κολλητές της; Μιλώντας για τη Sarah Jessica Parker, την Kristin Davis και την Cynthia Nixon, η 64χρονη, σήμερα, ηθοποιός είχε δηλώσει τα εξής: «Δεν είμασταν ποτέ φίλες, είμαστε συνάδελφοι και κατά κάποιον τρόπο είναι πολύ υγιές να είμαστε έτσι».

#AndJustLikeThat #SATCNextChapter τα Hashtags που συνοδεύουν τις αναρτήσεις της "νέας εποχής" του SATC με τις πρωταγωνίστριές του να κοινοποιούν με μεγάλη αγάπη την αρχική ανάρτηση του HBO που την προαναγγέλει επίσημα.

"Δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ... Πού βρίσκονται τώρα", γράφει στη λεζάντα της η "Carrie Bradshaw", Sarah Jessica Parker η οποία δείχνει τη μεγαλύτερη συγκίνηση που "επιστρέφει σπίτι"!

"Τα πάντα είναι πιθανά... Τα λέμε εκεί", γράφει στη δική της λεζάντα η Charlotte York, Kristin Davis...

"Εσύ, εγώ, η Νέα Υόρκη... Τα πάντα είναι πιθανά", γράφει η "Miranda Hobbs" Cynthia Nixon στη δική της λεζάντα.