Lucifer: Η τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς έχει τρέιλερ - Το έχεις δει; [video]

16.08.2021
Lucifer: Η τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς έχει τρέιλερ - Το έχεις δει; [video]
Η αντίστροφη μέτρηση για την προβολή του έκτου κύκλου της σειράς έχει ξεκινήσει. Στις 10 Σεπτεμβρίου τα τελευταία 10 επεισόδια.

Τεράστιο το κοινό που λάτρεψε το "Lucifer" του Netflix. Ύστερα από 5 ιδιαίτερα επιτυχημένους κύκλους, η σειρά ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία και έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του 6ου.

"Όλα τα καλά τελειώνουν κάποτε", διαβάζουμε στην ανακοίνωση του καναλιού ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής δίνουν ένα "Hint" για το τι αναμένουμε να δούμε τον Σεπτέμβρη, αποκαλύπτοντας μια έκπληξη -ή τουλάχιστον αναφέροντάς τη!

Άγριες Μέλισσες: Η "Βιολέτα" δεν είναι πια έτσι - Το νέο λουκ και ο νέος άντρας στη ζωή της

«'Οσο μπαίναμε περισσότερο στον 6ο κύκλο βρήκαμε μια νέα ιστορία που δεν θα λέγαμε υπό άλλες συνθήκες. Υπάρχει ένα στόρι που δεν ξέραμε αν θα μπορούσαμε να πούμε μέχρι που φτάσαμε στο σημείο που τελείωσε η 5η σεζόν, και μόλις φτάσαμε εκεί και κοιτάξαμε γύρω, αντιληφθήκαμε πώς υπάρχει υλικό για μια ολόκληρη σεζόν'» ανέφερε ο δημιουργός της σειράς Joe Henderson κι εμείς να θυμήσουμε ότι η 5η σεζόν βρήκε τον Lucifer αντιμέτωπο με τον δίδυμο αδελφό του, ο οποίος εμφανίστηκε αδίστακτος με σκοπό να του κλέψει τον θρόνο.

Τι θα γίνει τελικά; Σε λίγο καιρό θα πάρουμε τις απαντήσεις που θέλουμε. Προς το παρόν, ιδού μια πρώτη γεύση μέσα από το τρέιλερ του 6ου κύκλου: