H L'Oréal Paris φέρνει το καλοκαίρι με το glam bronze

22.05.2015
Θέλεις ομοιόμορφη μαυρισμένη επιδερμίδα με μια σταγόνα; Τότε το bronzer σε μορφή make up Eau de Soleil της L'Oréal Paris είναι το κατάλληλο για εσένα! Εφάρμοσε λίγη ποσότητα σε όλο σου το πρόσωπο. Η πούδρα μαυρίσματος κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις για να διαλέξεις την δική σου– που θα είναι το πολύ 2 τόνους πιο σκούρο από την φυσική σου απόχρωση. Πώς θα το κάνεις; Ξεκίνησε την εφαρμογή απαλά με μια ευθεία από το μέσο του αυτιού προς την εξωτερική γωνία των χειλιών και μετά επάνω προς το μάγουλο με μια συνεχόμενη κίνηση. Θα το λατρέψεις.

Θέλεις ομοιόμορφη μαυρισμένη επιδερμίδα με μια σταγόνα; Τότε το bronzer σε μορφή make up Eau de Soleil της L'Oréal Paris είναι το κατάλληλο για εσένα! Εφάρμοσε λίγη ποσότητα σε όλο σου το πρόσωπο.

Η πούδρα μαυρίσματος κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις για να διαλέξεις την δική σου– που θα είναι το πολύ 2 τόνους πιο σκούρο από την φυσική σου απόχρωση.

Πώς θα το κάνεις; Ξεκίνησε την εφαρμογή απαλά με μια ευθεία από το μέσο του αυτιού προς την εξωτερική γωνία των χειλιών και μετά επάνω προς το μάγουλο με μια συνεχόμενη κίνηση. Θα το λατρέψεις.