Low profile αλογοουρές

29.09.2015
Οι αλογοουρές τη νέα σεζόν είναι πολλές και όπως είδαμε στις πασαρέλες οι ανακατεμένες στα σόου του Michael Kors ή οι μεταξένιες και πλαγιαστές αλογοουρές του Dior ή οι περίτεχνα γυρισμένες του οίκου Carolina Herrera έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: πέφτουν χαμηλά, πολύ χαμηλά. Το πολύ σοφιστικέ πιάσιμο στο ύψος του σβέρκου ή απλά η αίσθηση της κοτσίδας που πέφτει όλο και περισσότερο προς τα κάτω είναι ένα πολύ ladylike χτένισμα που είδαμε στις πασαρέλες που συνδυάζει την κομψότητα με την άνεση. Οι ανακατεμένες χαμηλές αλογοουρές που είδαμε στις πασαρέλες του Carolina Herrera αλλά και του Nicole Miller μας κέρδισαν χωρίς δεύτερη σκέψη!

Οι αλογοουρές τη νέα σεζόν είναι πολλές και όπως είδαμε στις πασαρέλες οι ανακατεμένες στα σόου του Michael Kors ή οι μεταξένιες και πλαγιαστές αλογοουρές του Dior ή οι περίτεχνα γυρισμένες του οίκου Carolina Herrera έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: πέφτουν χαμηλά, πολύ χαμηλά.

Το πολύ σοφιστικέ πιάσιμο στο ύψος του σβέρκου ή απλά η αίσθηση της κοτσίδας που πέφτει όλο και περισσότερο προς τα κάτω είναι ένα πολύ ladylike χτένισμα που είδαμε στις πασαρέλες που συνδυάζει την κομψότητα με την άνεση. Οι ανακατεμένες χαμηλές αλογοουρές που είδαμε στις πασαρέλες του Carolina Herrera αλλά και του Nicole Miller μας κέρδισαν χωρίς δεύτερη σκέψη!