Toleriane teint mineral compact powder για ομοιόμορφη όψη & ματ αποτέλεσμα

12.10.2015
Το 61% των γυναικών χρησιμοποιεί foundation 3 φορές την εβδομάδα κατά μέσο όρο και αναζητά φυσικό αποτέλεσμα & υψηλή κάλυψη των ατελειών. Στη σύνθεση του foundation ψάχνει την ασφάλεια & την ελαφριά υφή που δεν βαραίνει αλλά αφήνει παράλληλα ένα ματ αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα οι γυναίκες με μικτό/λιπαρό δέρμα και ατέλειες, χρησιμοποιούν foundation σε υψηλό ποσοστό για να καλύψουν τις ατέλειες & να περιορίσουν τη γυαλάδα ώστε να νιώσουν καλύτερα ψυχολογικά. Συχνά αυτό πυροδοτεί ένα φαύλο κύκλο, καθώς πολλά foundations ενισχύουν την αίσθηση του μη καθαρού δέρματος καθώς αυξάνουν την ανεπιθύμητη γυαλάδα, αφήνουν κατάλοιπα και δημιουργούν εφέ μάσκας λόγων των συχνών επαναλήψεων. KAINOTOMIA ΤΟLERIANE TEINT MINERAL με SPF 25 Το νέο διορθωτικό make-up σε μορφή compact με SPF 25, χαρίζει ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα, μειώνει τις ατέλειες και παρέχει υψηλή κάλυψη.

Το 61% των γυναικών χρησιμοποιεί foundation 3 φορές την εβδομάδα κατά μέσο όρο και αναζητά φυσικό αποτέλεσμα & υψηλή κάλυψη των ατελειών. Στη σύνθεση του foundation ψάχνει την ασφάλεια & την ελαφριά υφή που δεν βαραίνει αλλά αφήνει παράλληλα ένα ματ αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα οι γυναίκες με μικτό/λιπαρό δέρμα και ατέλειες, χρησιμοποιούν foundation σε υψηλό ποσοστό για να καλύψουν τις ατέλειες & να περιορίσουν τη γυαλάδα ώστε να νιώσουν καλύτερα ψυχολογικά. Συχνά αυτό πυροδοτεί ένα φαύλο κύκλο, καθώς πολλά foundations ενισχύουν την αίσθηση του μη καθαρού δέρματος καθώς αυξάνουν την ανεπιθύμητη γυαλάδα, αφήνουν κατάλοιπα και δημιουργούν εφέ μάσκας λόγων των συχνών επαναλήψεων.

KAINOTOMIA ΤΟLERIANE TEINT MINERAL με SPF 25

Το νέο διορθωτικό make-up σε μορφή compact με SPF 25, χαρίζει ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα, μειώνει τις ατέλειες και παρέχει υψηλή κάλυψη.