Ανύπαρκτο μακιγιάζ

19.10.2015
Η φυσική σχεδόν ωμή ομορφιά ήταν το βασικό στοιχείο στα μαλλιά και το μακιγιάζ για πολλούς διάσημους οίκους γεγονός που ανέδειξε το τρεντ σε ένα από τα κυρίαρχα της σεζόν. Το βασικό που πρέπει να προσέξουμε είναι η περιποίηση της επιδερμίδας μας έτσι ώστε το δέρμα να είναι λαμπερό από φυσικού του. Στα σόου του οίκου Dolce& Gabbana και Michael Kors αλλά και του Desigual είδαμε ένα φρέσκο λουκ στα μοντέλα που είχαν από ελάχιστο έως καθόλου μακιγιάζ. Το σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ και το "χοντρό" φρύδι του οίκου Desigual δημιουργούσαν ένα πιο "γήινο" και ταυτόχρονα αιθέριο στιλ. Στα σόου του οίκου Dolce& Gabbana είδαμε ένα πολύ φυσικό και απαλό μακιγιάζ ενδεικτικό της τάσης.

Η φυσική σχεδόν ωμή ομορφιά ήταν το βασικό στοιχείο στα μαλλιά και το μακιγιάζ για πολλούς διάσημους οίκους γεγονός που ανέδειξε το τρεντ σε ένα από τα κυρίαρχα της σεζόν. Το βασικό που πρέπει να προσέξουμε είναι η περιποίηση της επιδερμίδας μας έτσι ώστε το δέρμα να είναι λαμπερό από φυσικού του.

Στα σόου του οίκου Dolce& Gabbana και Michael Kors αλλά και του Desigual είδαμε ένα φρέσκο λουκ στα μοντέλα που είχαν από ελάχιστο έως καθόλου μακιγιάζ. Το σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ και το "χοντρό" φρύδι του οίκου Desigual δημιουργούσαν ένα πιο "γήινο" και ταυτόχρονα αιθέριο στιλ.

Στα σόου του οίκου Dolce& Gabbana είδαμε ένα πολύ φυσικό και απαλό μακιγιάζ ενδεικτικό της τάσης.