Το μυστηριώδες Eau De Parfum της ΚΟΡΡΕΣ I & II

15.10.2015
THE COLLECTION Η πολύπλοκη, μυστηριώδης, εκλεπτυσμένη σύνθεση των πρώτων EAU DE PARFUM της ΚΟΡΡΕΣ δανείζει στοιχεία της σε μία σειρά περιποίησης -προϊόντα καθημερινά, αλλά πολυτελή, με φινέτσα. I Body Milk [FOR HER] IΙ Aftershave Balm [FOR HIM] Τα πρώτα EAU DE PARFUM της ΚΟΡΡΕΣ δημιουργήθηκαν σε απόλυτη συμφωνία με την ταυτότητα της μάρκας - διαχρονικότητα με σύγχρονη οπτική και ποίηση. Με τον ίδιο τρόπο σχεδιάστηκε και η σειρά περιποίησης που τα συμπληρώνει. Η πολυπλοκότητα της ένωσης από εκλεπτυσμένες αρωματικές νότες μετατρέπει προϊόντα καθημερινά σε μία πολυτελή εμπειρία -προϊόντα που γεμίζουν τις ημέρες με αρώματα τολμηρά, σοφιστικέ, τα οποία προσαρμόζονται στην προσωπικότητα αυτού που τα επιλέγει.

THE COLLECTION

Η πολύπλοκη, μυστηριώδης, εκλεπτυσμένη σύνθεση των πρώτων EAU DE PARFUM της ΚΟΡΡΕΣ δανείζει στοιχεία της σε μία σειρά περιποίησης -προϊόντα καθημερινά, αλλά πολυτελή, με φινέτσα.

I Body Milk [FOR HER]

IΙ Aftershave Balm [FOR HIM]

Τα πρώτα EAU DE PARFUM της ΚΟΡΡΕΣ δημιουργήθηκαν σε απόλυτη συμφωνία με την ταυτότητα της μάρκας - διαχρονικότητα με σύγχρονη οπτική και ποίηση. Με τον ίδιο τρόπο σχεδιάστηκε και η σειρά περιποίησης που τα συμπληρώνει. Η πολυπλοκότητα της ένωσης από εκλεπτυσμένες αρωματικές νότες μετατρέπει προϊόντα καθημερινά σε μία πολυτελή εμπειρία -προϊόντα που γεμίζουν τις ημέρες με αρώματα τολμηρά, σοφιστικέ, τα οποία προσαρμόζονται στην προσωπικότητα αυτού που τα επιλέγει.