Dermablend Fluid & Dermablend body σε νέες μαύρες συσκευασίες

03.11.2015
Η Dermablend που αγαπήθηκε τόσο από τις γυναίκες, αφού άλλαξε τα δεδομένα στο make-up υψηλής κάλυψης, ανανεώνεται με νέες μαύρες συσκευασίες για τα Dermablend Fluid και Dermablend Body, διατηρώντας την ίδια σύνθεση που εγγυάται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην κάλυψη. DERMABLEND FLUID Ένα make-up τόσο ελαφρύ και καλυπτικό που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων των γυναικών και ανδρών με σοβαρές ατέλειες. Το Dermablend Fluid, χάρη στην εξαιρετικά εύπλαστη υφή του σε υγρή μορφή, χαρίζει υψηλή κάλυψη αλλά και υψηλή διάρκεια (16 ωρών), διορθώνοντας τις ατέλειες της επιδερμίδας χαρίζοντας ένα φυσικό, ματ αποτέλεσμα χωρίς εφέ μάσκας. Με δείκτη προστασίας SPF 35. Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις. DERMABLEND BODY Ένα make-up για το σώμα, τόσο καλυπτικό ώστε να καλύπτει φλέβες, ουλές, ραγάδες, ευρυαγγείες ακόμη και τατουάζ επί 16 ώρες. 9 στις 10 γυναίκες θα ήθελαν καλύψουν ατέλειες στο σώμα τους1. Η σειρά Dermablend θα σας κάνει να ξεχάσετε ό,τι πιστεύατε για την κάλυψη!

Η Dermablend που αγαπήθηκε τόσο από τις γυναίκες, αφού άλλαξε τα δεδομένα στο make-up υψηλής κάλυψης, ανανεώνεται με νέες μαύρες συσκευασίες για τα Dermablend Fluid και Dermablend Body, διατηρώντας την ίδια σύνθεση που εγγυάται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην κάλυψη.

DERMABLEND FLUID

Ένα make-up τόσο ελαφρύ και καλυπτικό που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων των γυναικών και ανδρών με σοβαρές ατέλειες. Το Dermablend Fluid, χάρη στην εξαιρετικά εύπλαστη υφή του σε υγρή μορφή, χαρίζει υψηλή κάλυψη αλλά και υψηλή διάρκεια (16 ωρών), διορθώνοντας τις ατέλειες της επιδερμίδας χαρίζοντας ένα φυσικό, ματ αποτέλεσμα χωρίς εφέ μάσκας.

Με δείκτη προστασίας SPF 35. Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις.

DERMABLEND BODY

Ένα make-up για το σώμα, τόσο καλυπτικό ώστε να καλύπτει φλέβες, ουλές, ραγάδες, ευρυαγγείες ακόμη και τατουάζ επί 16 ώρες. 9 στις 10 γυναίκες θα ήθελαν καλύψουν ατέλειες στο σώμα τους1.

Η σειρά Dermablend θα σας κάνει να ξεχάσετε ό,τι πιστεύατε για την κάλυψη!