Η νέα σειρά της Essence για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-2016

02.11.2015
Οι nude και οι παστέλ αποχρώσεις εξακολουθούν να είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της εποχής – αλλά και οι πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως το γκρι και το καφέ, θα «φορεθούν» πολύ από εδώ και πέρα. Και για ακόμη μία φορά, υπάρχουν πολλά φαβορί που θα σας εντυπωσιάσουν: πολύ-χρηστικές μάσκαρα, απαλά και υβριδικά κραγιόν, foundations για φυσικό αποτέλεσμα, βερνίκια νυχιών «προηγμένης τεχνολογίας» και πολλές trendy, σκούρες αποχρώσεις. Τα μοναδικά προϊόντα της essence πάντα σας εκπλήσσουν και, επιδέξια, αναδεικνύουν την ομορφιά του κάθε κοριτσιού. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη μάρκα και τα καινοτόμα προϊόντα της, καθώς και συμβουλές για μακιγιάζ, συναρπαστικές δραστηριότητες και διαγωνισμούς στο www.essence.eu/gr.

Οι nude και οι παστέλ αποχρώσεις εξακολουθούν να είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της εποχής – αλλά και οι πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως το γκρι και το καφέ, θα «φορεθούν» πολύ από εδώ και πέρα. Και για ακόμη μία φορά, υπάρχουν πολλά φαβορί που θα σας εντυπωσιάσουν: πολύ-χρηστικές μάσκαρα, απαλά και υβριδικά κραγιόν, foundations για φυσικό αποτέλεσμα, βερνίκια νυχιών «προηγμένης τεχνολογίας» και πολλές trendy, σκούρες αποχρώσεις.
Τα μοναδικά προϊόντα της essence πάντα σας εκπλήσσουν και, επιδέξια, αναδεικνύουν την ομορφιά του κάθε κοριτσιού.
Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη μάρκα και τα καινοτόμα προϊόντα της, καθώς και συμβουλές για μακιγιάζ, συναρπαστικές δραστηριότητες και διαγωνισμούς στο www.essence.eu/gr.