"Μες στην τρελή χαρά" η Γερμανού!

08.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τη Ναταλία δεν τη σκιάζει Σοφία Αλιμπέρτη καμιά, γι αυτό και είναι μες στην τρελή χαρά». Χμ. Δεν είναι κακή ιδέα να παίξει αυτό ως σλόγκαν για τη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τη Ναταλία δεν τη σκιάζει Σοφία Αλιμπέρτη καμιά, γι αυτό και είναι μες στην τρελή χαρά». Χμ. Δεν είναι κακή ιδέα να παίξει αυτό ως σλόγκαν για τη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Μπας και το Ναταλάκι μαζέψει λίγο τα αμάζευτα μετά την τελευταία της συνέντευξη, όπου αποθέωσε την αντίπαλο Σοφία Αλιμπέρτη κι έριξε εαυτόν στα... Τάρταρα.

Την αρχή, εξάλλου, την έκανε με τον τίτλο που βρήκε - ολομόναχη - για την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου. «Μες στην τρελή χαρά» θα λέγεται και ο τίτλος τα λέει όλα. Θα είναι μία εκπομπή - πανηγύρι, θα έχει και λίγο από... παιδική χαρά, ενώ η ίδια η παρουσιάστρια θα είναι... μες στην τρελή χαρά!

Θες που θα έχει την Αλιμπέρτη απέναντι; Θες που μαζί της θα έχει φίλους και πρώην αγαπημένους; Πάντως, αυτή και οι συνεργάτες της θα είναι «μες στην τρελή χαρά». Αν και κάποιες κακές γλώσσες λένε, πως στην προετοιμασία η κατάσταση δεν είναι και τόοσο... τρελιάρικα χαρούμενη! Αλήθεια, αφού το κλίμα θα είναι τόσο εύθυμο και χαλαρό, θα έχουν και τηλεόραση που θα βλέπουν την εκπομπή της Σοφίας; Επειδή, είπε η Ναταλία ότι ως τηλεθεατής θα έβλεπε την Αλιμπέρτη και όχι την ίδια.