Η Λάσκαρη δε "συγχωρεί" την Ελεονώρα!

16.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Θυμάσαι την περσινή σεζόν που η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον «Πρωινό καφέ» είχε «στολίσει» την Ζωή Λάσκαρη, λέγοντας ότι είναι πάνω από 75 χρονών, αλλά μοιάζει νεότερη από τα πολλά τραβήγματα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θυμάσαι την περσινή σεζόν που η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον «Πρωινό καφέ» είχε «στολίσει» την Ζωή Λάσκαρη, λέγοντας ότι είναι πάνω από 75 χρονών, αλλά μοιάζει νεότερη από τα πολλά τραβήγματα; Ε, μήνες μετά κι αφού άλλαξε τηλεοπτική στέγη κι επαγγελματικό ύφος η Ελεονώρα ζήτησε ταπεινά «συγνώμη» από την Λάσκαρη για όσα της είχε σούρει τότε από την εκπομπή.

Στο δελτίο του Star, μάλιστα, έκαναν ολόκληρο θέμα τη «συγνώμη» της Μελέτη θεωρώντας ότι η Ελεονώρα αναγνωρίζει τα λάθη της και είναι από τους ανθρώπους εκείνους που ξέρουν να ζητούν «συγνώμη». Φευ, όμως, για την παρουσιάστρια, η Ζωή Λάσκαρη δεν είναι από τους ανθρώπους εκείνους που... συγχωρούν, διότι όπως είπε η ίδια «δεν είμαι Θεός για να συγχωρώ».

Η μεγάλη ηθοποιός δεν ήθελε να αναφερθεί περισσότερο στην ιστορία, την οποία προτιμά να ξεχάσει, παρά να σχολιάσει. Κι ας προσπαθούσε η Φαίη Σκορδά και το πάνελ της να βγάλουν μία κουβέντα από τη Λάσκαρη. Ή ακόμη καλύτερα γι’ αυτούς μία... κακιούλα για την Μελέτη. Η Λάσκαρη δεν ήθελε να μιλήσει περισσότερο για την παρουσιάστρια, ούτε για το νέο της επαγγελματικό βήμα.