Ποιος είναι ο Τεό Θεοδωρίδης!

17.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο Τεό Θεοδωρίδης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο της Σόφιας. Το μοντέλο που φέρεται ως εγκέφαλος κυκλώματος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο Τεό Θεοδωρίδης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο της Σόφιας. Το μοντέλο που φέρεται ως εγκέφαλος κυκλώματος που έφερε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης από την Κολομβία στη χώρα μας, διόρισε (από την Βουλγαρία κιόλας) συνήγορο υπεράσπισης τον Σάκη Κεχαγιόγλου και τις επόμενες μέρες αναμένεται να απολογηθεί.

Ωστόσο, από την Παρασκευή το απόγευμα, οπότε κι έγινε γνωστή η ιστορία με τα ναρκωτικά και ότι ο Θεοδωρίδης αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές ως «εγκέφαλος» κυκλώματος, στους κοσμικούς κύκλους έχει ξεσπάσει σάλος. Το 32χρονο μοντέλο κινείται στους χώρους αυτούς και είναι γνωστό και από πολλούς αγαπητό. Κι ας βρέθηκαν κάποιοι τώρα μέσα στον πανικό και την αναμπουμπούλα, που αρνούνται ότι τον γνώριζαν.

Όσοι δεν επηρεάζονται από το σκάνδαλο, μιλούν για ένα καλό παιδί, χαμηλών τόνων, που το μπλέξιμο τους, απλά τους σόκαρε. Από τους καλούς φίλους του Θεοδωρίδη είναι ο Φράνκο Αλφόνσο (πρώην αγαπημένος της Αννίτας Πάνια), ο οποίος είναι σοκαρισμένος από την είδηση. Ο Χρήστος Ψωμόπουλος (που ακούστηκε ότι ήταν επιστήθιος φίλος του και μάλιστα επρόκειτο να ανοίξουν μαζί μπουζούκια στη Νέα Υόρκη) δηλώνει ότι με τον Τεό είχαν ιδωθεί μια δυο φορές (μέσω του Αλφόνσο) και δεν είχαν φιλική σχέση. Κι εννοείται ότι δεν σκόπευαν να συνεργαστούν επιχειρηματικά.

Ο Θεοδωρίδης δεν είχε ένα σταθερό μέρος διαμονής. Ταξίδευε συχνά, λόγω δουλειάς, ενώ τα τελευταία χρόνια τον περισσότερο καιρό ζούσε στη Νέα Υόρκη. Εκεί, αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, παρακολουθώντας μαθήματα υποκριτικής. Πήρε μέρος σε μία ταινία, αλλά μη φανταστείς ότι ήταν και το πρώτο ταλέντο. Η ομορφιά του (και οι τρελοί κοιλιακοί του) ήταν το δυνατό όπλο του Τεό, ο οποίος πήρε μέρος σε επιδείξεις μόδας μεγάλων Οίκων.

Στην προσωπική του ζωή ήταν «ο, τι να ναι» και το αυτό δήλωνε ο ίδιος σε συνεντεύξεις του. Λέγεται ότι ο Θεοδωρίδης είχε κάνει έναν κρυφό γάμο, που σύντομα τελείωσε, ενώ για καιρό ακουγόταν ότι είχε σχέση με την Βίκυ Κουλιανού. Ο ίδιος, πάντως, διέψευδε τα δημοσιεύματα. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό λέγεται ότι έβγαινε με μία Βραζιλιάνα καλλονή.