Η Βατίδου αθέτησε το... super deal!

05.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ενάμιση μήνα περιμέναμε μέχρι να τοποθετηθεί ο «Ρόουζ» Αλέξης Κούγιας στον «πόλεμό» του με την «Ρόουζ» Εύη Βατίδου, αλλά όπως λέει και ο λαός... «κάλιο αργά, παρά ποτέ».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ενάμιση μήνα περιμέναμε μέχρι να τοποθετηθεί ο «Ρόουζ» Αλέξης Κούγιας στον «πόλεμό» του με την «Ρόουζ» Εύη Βατίδου, αλλά όπως λέει και ο λαός... «κάλιο αργά, παρά ποτέ». Όχι τίποτε άλλο, θα ησυχάσουμε και από το μωσαϊκό και τις αλλοιωμένες φωνές του μεγαλοδικηγόρου και της συζύγου του. Ο Κούγιας, λοιπόν, μίλησε για το επεισόδιο με την Βατίδου πριν ένα μήνα καθώς και για την ρήξη στο γάμο του, που όπως φαίνεται οδεύει ολοταχώς προς το διαζύγιο.

Και από την τοποθέτηση του, ένα έχω να σου πω. Κοίταξε μην κλείσεις συμφωνία μαζί του και δεν τηρήσεις το λόγο σου, μαύρο φίδι που σε έφαγε. Σε βλέπω στα κανάλια με αλλοιωμένη φωνή, όπως η Βατίδου. Γιατί, το πρώην μοντέλο και σύζυγος του Κούγια αθέτησε τη συμφωνία που είχε κάνει μαζί του πριν το γάμο τους, με τα γνωστά αποτελέσματα. Ή κρατάς το λόγο σου και τιμάς τα παντελόνια ή πηγαίνεις ξυπόλητη στο αστυνομικό τμήμα να βρεις το δίκιο σου.

Για να καταλάβεις, ο Κούγιας σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρώτο Θέμα» δήλωσε πως ο γάμος του περνούσε κρίση τους τελευταίους μήνες, επειδή η σύζυγός του ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Πριν τον γάμο τους, αυτός της είχε ξεκαθαρίσει πως θα σταματήσει με το μόντελινγκ και την τηλεόραση, επειδή θέλει τη γυναίκα του στο σπίτι να μεγαλώνει τα παιδιά τους, με την πολύτιμη πάντα αρωγή της Φιλιππινέζας. Εκείνη, τότε είχε συμφωνήσει και το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε τα χέρια. Λίγα χρόνια, αργότερα, όμως, η Βατίδου άλλαξε γνώμη και ήθελε να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση.

Της έκαναν την πρόταση κι αυτή πέταξε τη σκούφια της, ξεχνώντας deal και όρους. Ο σύζυγος άρχισε να «φορτώ», αλλά η Εύη δεν καταλάβαινε από αυτά. Ώσπου, φθάσαμε στο βράδυ εκείνο, που το πρότυπο οικογένειας των Κούγια κατέρρευσε σαν... χάρτινος πύργος. Η Βατίδου βγήκε να συζητήσει για το επαγγελματικό της μέλλον και άμα τη επιστροφή της ο «εξαπατημένος» - ως προς τη συμφωνία - σύζυγος την περίμενε σπίτι. Πάνω στον καβγά «άναψαν» τα αίματα και όχι μόνο, με τα γνωστά αποτελέσματα. Μάλιστα, ο Κούγιας ένιωσε διπλή απογοήτευση από την Βατίδου, η οποία και τη συμφωνία τους αθέτησε και στα κανάλια βγήκε και μίλησε για τον ξυλοδαρμό. Μπούχου, μπούχου. Και που να βρει ο Αλέξης γυναίκα να κάνει... super deal μαζί του;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]