Μιχάλης-Ζέτα: η κρυφή φωλίτσα τους στο Κολωνάκι

06.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μένει σε νέα πολυκατοικία! Μέτα από τόσα χρόνια διαμονής στη Γλυφάδα σε κεντρικό σημείο κοντά στην πλατεία αποφάσισε να μεταφερθεί στο κέντρο έτσι για να αλλάξει και λίγο το σκηνικό.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μένει σε νέα πολυκατοικία! Μέτα από τόσα χρόνια διαμονής στη Γλυφάδα σε κεντρικό σημείο κοντά στην πλατεία αποφάσισε να μεταφερθεί στο κέντρο έτσι για να αλλάξει και λίγο το σκηνικό. Μόνο που τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει αφού στη ζωή του Μιχάλη έχει μπει η Ζέτα Μακρυπούλια όπως όλα δείχνουν.


Θα σου τα πω όλα λοιπόν για να ξέρεις τι γίνεται! Εδώ και λίγο καιρό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης άλλαξε γειτονιά και έχει μετακομίσει στη νέα του φωλίτσα στο Κολωνάκι που έχει φτιαχτεί σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές σου λέει χρυσό μου.


Βασικά είναι οροφοδιαμέρισμα (όχι ότι και ότι) με συνήθως κατεβασμένη τέντα... Αυτό το χούι το έχει ο Μιχάλης -έτσι έκανε και στη Γλυφάδα- αφού τα παντζούρια ήταν σχεδόν πάντα κλειστά και απορούσα και εγώ αν ζει μέσα στο απόλυτο σκοτάδι ο καλλιτέχνης. Τώρα όμως έχει και άλλους λόγους να κατεβάζει τις τέντες...


Όπως διαβάζω και στην Espresso λοιπόν οι τέντες κατεβαίνουν γιατί το Ζετάκι επισκέπτεται συχνά-πυκνά το Μιχάλη στο νέο του σπίτι. Όπως διαβάζω (με τα μάτια γουρλωμένα) απέναντι από την πολυκατοικία που βρίσκεται το διαμέρισμα του Μιχάλη βρίσκεται ένα ινστιτούτο ομορφιάς και υπήρχε αρχικά στον αέρα η εντύπωση ότι η Ζέτα μπορεί να πηγαίνει εκεί για κούρα ομορφιάς, αλλά μπα πάει για κούρα ...έρωτα στον αγαπημένο της! Αχ Δημητρούλα μου, δώσε μου έρωτα και πάρε μου την ψυχή!


Γειτόνισσα που λες του Μιχάλη(με μάτια και στην πλάτη χωρίς αμφιβολία) υποστηρίζει πώς το Ζετάκι κάθε φορά που πηγαίνει προς τα εκεί φοράει καπέλο και έχει τα μαλλιά της πιασμένα ενώ φυσικά τα γυαλιά ηλίου συμπληρώνουν το undercover στιλάκι της!

Και αν σκέφτεσαι να πας να του κάνεις μια επίσκεψη αφού είναι τόσο κεντρικά θα σε παογοητεύσω. Μπορεί το σπίτι να είναι στο κέντρο της Αθήνας όμως το στενάκι στο οποίο βρίσκεται το σπίτι είναι τόσο χωμένο που σου το λέω θα μαρτυρήσεις να το βρείς.

Τελευταίο και πιο σημαντικό ο Μιχάλης φαντάστηκε ότι το φαν κλαμπ του δε θα τον αφήσει σε ησυχία και φρόντισε τα μέτρα ασφαλείας να είναι όσο πιο δρακόντεια γίνεται. Να φανταστείς για να μπεις μέσα χτυπάς ηλεκτρονική κάρτα με μυστικό pin. Κατάλαβες για τι μυστικότητα μιλάμε; Όποτε και να θες να τους κάνεις επίσκεψη λυπάμαι αλλά θα πρέπει να τον έχεις ενημερώσει να σου αφήσει κάπου το pin ή ακόμη καλύτερα μπορείς να το βρεις πανεύκολα από τη Ζέτα που το έχει μάθει απ’έξω και ανακατωτά!

Ελένη Αναστασάκη