Τα προσωπικά της Ελεονώρας, μου καίνε τον εγκέφαλο!

30.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πόσα θέλει για να καεί ο εγκέφαλος μου; Όχι πολλά. Αρκεί να διαβάσω μέσα σε δύο μέρες δύο διαφορετικά δημοσιεύματα για τα προσωπικά της Ελεονώρας Μελέτη. Εκεί, όχι απλά τον καίω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πόσα θέλει για να καεί ο εγκέφαλος μου; Όχι πολλά. Αρκεί να διαβάσω μέσα σε δύο μέρες δύο διαφορετικά δημοσιεύματα για τα προσωπικά της Ελεονώρας Μελέτη. Εκεί, όχι απλά τον καίω, κάρβουνο τον κάνω και δεν παίρνει ανταλλαγή. Την Τρίτη διάβασα σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι η «πριγκηπέσα του Αμαρουσίου» τα βρήκε ξανά με τον αγαπημένο της, Γιώργο Γκανάτσιο και πηγαίνουν φουλ για γάμο.

Ο δάσκαλος του σκι πήρε τηλέφωνο την Ελεονώρα να βρεθούν και μαζί με το «will you back» της είπε και το «will you marry me». Ελληνιστί της είπε: «Θα γυρίσεις πίσω», «Θα με παντρευτείς». Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. «I do, I do» είπε η Μελέτη, που μάλλον το έχει βάλει αμέτι μου χαμέτι να αποκατασταθεί και να γίνει μάνα. Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, το ζευγάρι είναι μαζί πιο ερωτευμένο από ποτέ. Κι εκεί που ησύχασα, επειδή όλα πάνε καλά στην Ελεονώρα και βρήκε επιτέλους τον άνδρα της ζωής της, την επόμενη μέρα βλέπω σε άλλο εβδομαδιαίο περιοδικό την παρουσιάστρια με άλλον άνδρα!

Τον Πάρη Κασιδόκωστα συγκεκριμένα, υιός Μαριάννας Λάτση, με τον οποίο η Μελέτη ήτο παραπάνω από διαχυτική. Κοίταξα και ξανά κοίταξα τις φωτογραφίες και συνέχεια κατέληγα στο συμπέρασμα ότι φίλους δεν τους λες. Να οι αγκαλιές, να τα γέλια, να τα χάδια, να τα βλέμματα όλο υπονοούμενα, η έξοδός τους σε γνωστό κλαμπ των Αθηνών, προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Να ναι πράγματι μόνο φίλοι και να υπάρχει ανάμεσα τους μεγάλη συμπάθεια; Ή μήπως είναι κάτι παραπάνω και θα μιλάμε για το νέο έρωτα της πόλης; Κι αν ισχύει αυτό, με τον Γιώργο και τον υποτιθέμενο γάμο τους, τι συμβαίνει; Λες η παρουσιάστρια να έκανε... μπάτσελορ πάρτι και ο Πάρης να ήταν καλεσμένος της; Και το Νίνο γιατί δεν τον είχε καλέσει; Πάει τον καίω τον εγκέφαλο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]