"Ο Καζα-Νίνο της πίστας"!

30.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πως λέγεται ο Καζανόβας που τραγουδάει»; Καζα-νίνο!!! Αμέ. Σε Καζανόβα τείνει να εξελιχθεί ο Νίνο κι αν πιστέψουμε τα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, ο φέρελπις αοιδός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πως λέγεται ο Καζανόβας που τραγουδάει»; Καζα-νίνο!!! Αμέ. Σε Καζανόβα τείνει να εξελιχθεί ο Νίνο κι αν πιστέψουμε τα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, ο φέρελπις αοιδός είναι ένας μεγάλος καρδιοκατακτητής, που κάθε εβδομάδα έχει και μία νέα αγαπημένη, ενώ τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει αυξήσει τον αριθμό των γυναικών σε δύο. Τώρα πότε τις προλαβαίνει, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Όπως, επίσης, είναι απορίας άξιο πως κουμαντάρει δυο γυναίκες και ο ίδιος είναι... σώας τας φρένας. Εδώ, άλλοι έχουν μία και δεν μπορούν. Βέβαια, τι να κάνει και ο Νίνο; Δυο μέτρα παλικάρι είναι, ωραιότατο παιδί, με καλή δουλειά, ουρές κάνουν οι γυναίκες. Ούτε Εθνική τράπεζα να ήταν ο αοιδός. Σε λίγο οι γυναίκες θα κόβουν χαρτάκι αναμονής. Τέλος πάντων. Αυτή την εβδομάδα σε δύο διαφορετικά περιοδικά διάβασα για δύο διαφορετικούς έρωτες του Νίνο.

Στο ένα διάβασα για την ερωτική έλξη για την Θέλξη που ένιωσε ο Νίνο όταν τη συνάντησε σε ένα πάρτι της Ναταλίας Γερμανού. Οι δυο τους - λέει το δημοσίευμα - ένιωσαν από την αρχή κάπως και ήταν θέμα ημερών οι δύο αοιδοί να έρθουν κοντά. Το άλλο, όμως, έχει διαφορετική άποψη και αναφέρει πως ο Νίνο σε ένα πάρτι της Γερμανού (μα τι στο καλό, πάρτι συνοικεσίων κάνει η Ναταλία;) γνώρισε την Χριστίνα Παππά κι ενθουσιάστηκε τα μάλα μαζί της. Τόσο πολύ που έβαλε την Βασιλειάδου, την Γερμανού εννοώ, να μάθει περισσότερα και κυρίως να μάθει αν και η Παππά ένιωσε τον ίδιο ενθουσιασμό με αυτόν. Και μέσα σε όλα αυτά, παίζει και η πρώην Στέφανου Κορκολή, Βικτόρια, με την οποία - λένε οι περισσότεροι - είναι ακόμη ζευγάρι! Μπέρδεμα, δεν το συζητώ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]