Τι σε περιμένει το 2017 ανάλογα με το ζώδιό σου;

01.01.2017
Μια νέα δυναμική και δημιουργική χρονιά ξεκινάει και εσύ δεν μένει παρά να διαβάσεις παρακάτω τι να περιμένεις ανάλογα με το ζωδιό σου.

Κριός:

Στο μεγαλύτερο μέρος του 2017 οι σημαντικοί πλανήτες - Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας- παραμένουν σχεδόν στα ίδια ζώδια.

Ταύρος:

Σε μεγάλο βαθμό το 2017 μοιάζει με το 2016 αφού οι μεγάλοι πλανήτες - Κρόνος, Πλούτωνας, Ποσειδώνας και Ουρανός- που δημιουργούν τις εκ βάθρων αλλαγές και τα συνταρακτικά γεγονότα θα είναι στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στα ίδια ζώδια.

Δίδυμοι:

Φέτος ο στόχος σας είναι να ψάξετε σε βάθος τις θετικές ή αρνητικές δυνατότητες του εαυτού σας και να πάρετε αληθινά μαθήματα ζωής, μέσα στα οποία περικλείεται η υπευθυνότητα και η συνέπεια.

Καρκίνος:

Τη χρονιά αυτήν η μεγάλη πρόκληση ξεκινάει από τον Πλούτωνα, που βρίσκεται ακριβώς στον Έβδομό σας Οίκο από το 2008.

Λέων:

Η νέα χρονιά σάς φέρνει έναν σημαντικό σύμμαχο ο οποίος λέγεται Δίας στον Ζυγό. Είναι μια θέση πολύ ευνοϊκή για να υλοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας, να ανακουφιστείτε από εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο σας τα δύο τελευταία χρόνια και να δώσετε ώθηση στις επαγγελματικές και προσωπικές σας επιδιώξεις

Παρθένος:

Ο Δίας βρίσκεται μέσα στον χώρο των οικονομικών σας σχέσεων και έχει πολύ ευκολότερες αστρολογικές όψεις από ό,τι στον προηγούμενο χρόνο.

Ζυγός:

Στις 4 Φλεβάρη η Αφροδίτη θα βρεθεί στον Κριό, απέναντί σας, και με ένα μικρό διάλειμμα, που θα κρατήσει από 3 έως 28 Απριλίου και που στη ανάδρομη τροχιά της θα βρίσκεται στους Ιχθύς έως τις 5 Ιουνίου, θα κρατήσει την ίδια θέση. Αυτό είναι το διάστημα όπου θα τεθούν επί τάπητος γάμος, σχέση, συνεταιρισμοί και συνεργασίες ενώ με κάποιον τρόπο για πολλούς από σας το παρελθόν συναντά το παρόν για να πάει το καθετί που δεν έχει τακτοποιηθεί στη δική του θέση.

Σκορπιός:

Από 3/1 έως 3/2 η Αφροδίτη θα σχηματίζει ένα ευνοϊκό Τρίγωνο με το ζώδιο σας από τους Ιχθύς και την ίδια πλανητική γωνία από το ίδιο ζώδιο θα φέρουν προς το ζώδιό σας ο Άρης έως τις 27 και ο Ποσειδώνας συνεχώς. Αδράξτε κάθε ευκαιρία.

Τοξότης:

Τι εμπειρία αλήθεια και αυτή. Σαφώς και μιλάω για την είσοδο (24/12/2014) του Κρόνου στο ζώδιό σας και την παραμονή του εκεί, με ένα μικρό διάλειμμα από 15 Ιουνίου έως 17 Σεπτέμβρη, που πέρασε στον Σκορπιό.

Αιγόκερως:

Πρόκειται για μια χρονιά εργατική, ουσιαστική και ελπιδοφόρα, αν δείτε και εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες.

Υδρόχοος:

Ο Άρης, ο ερειστικός καβγατζής που φέρνει τις ξαφνικές αλλαγές και τα γεγονότα τα οποία αλλάζουν σημαντικά την κατάσταση στα επαγγελματικά και στα ερωτικά, φέτος θα είναι πιο ιπποτικός απέναντί σας.

Ιχθείς:

Όσο κι αν το ξεκίνημα της χρονιάς είναι επεισοδιακό με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και τον Άρη στο ζώδιό σας, ο Ποσειδώνας πάλι στο ζώδιό σας για όλη τη χρονιά φροντίζει να αντιληφθείτε καλύτερα πώς πρέπει να χειριστείτε τις οικονομικές ευκαιρίες και πώς να σταματήσετε ένα χρόνιο έξοδο.