Πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η Αφροδίτη στους Ιχθείς;

05.01.2017
Η Αφροδίτη όταν "επισκέπτεται" το ζώδιο των Ιχθύων είναι ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός και αυτό συμβαίνει ήδη από τις 3 του μήνα. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα για αυτό το υπέροχο δια΄στημα που έχουμε μπροστά μας.

Αν αναρωτιέσαι για τα αισθηματικά σου τότε σε γενικές γραμμές αυτό που πρέπει να κρατήσει πως η αγάπη σου έρχεται απλόχερα και χωρίς περιορισμούς και εσύ νιώθεις πως μπορείς να αγαπηθείς και να σε αγαπήσουν χωρίς όρια.

Εξάλλου η Αφροδίτη είναι ο πλανήης που είναι συνδεδεμένεος με την ομορφιά και την τέχνη και όταν βρίσκεται στο ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων τότε να είσαι σίγουρη πως η δημιουργικότητα σου θα χτυπήσει κόκκινο.

Το ζώδιο που έχει τη φήμη πως είναι το πιο ευαίσθητο του ζωδιακού, ειδικά στα βάσαν των άλλων αφού είναι ένα συμπονετικό ζώδιο έχει την τάση να δίνει και να δείχνει την αγάπη του για όσους έχουν την ανάγκη.

Δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να νιώθεις και να είσαι πιο ευαίσθητη από ότι συνήθως και να δεις αν είσαι ελεύθερη μια νέα σχέση να ξεκινάεθι αυτο το διάστημα με τους καλύτερους οιωνούς.

Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτές τις τόσο έντονες συναισθηματικά ημέρες να νιώσεις πως έχεις έναν βαθύτερο δεσμό με τον άνθρωπο που θα γνωρίσεις ή που έχει πρόσφατα γνωρίσει.

Αν είσαι σε σχέση τότε δεν αποκλείεται να έχεις την τάση να "ανοιγεσαι" περισσότερο στον σύντροφο σου και να θελήσεις να μοιραστείς μαζί τους τις πιο βαθιές επιθυμίες και σκέψεις σου.

Περίμενε πως τι ημέρες αυτές θα νιώσεις πως μεθάς από έρωτα και πώς θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί του! Σχετικά με τα χρήματα αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου τώρα με την Αφροδίτη στους Ιχθείς είναι πως ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς τις ιδέες που μέχρι τώρα ήταν στη σφαίρα της φαντασίας σου και γιατί όχι να προσοαθήσεις να τις κάνεις πράξη.