Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα;

09.02.2017
Άλλο ένα αστρολογικό φαινόμενο αυτόν τον μήνα έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή μας και αυτή η Πανσέληνος είναι και μια Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα που θα πραγματοποιηθεί στις 10 του μήνα και θα φέρει αρκετές αλλαγές. Παρακάτω θα μάθεις πώς θα σε επηρεάσει

Κριός:

Έχεις αφήσει το άγχος να φωλιάσει μέσα σου και δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα με την Πανσέληνο να επηρεάσει τον πέμπτο οίκο οσυ που σχετίζεται με το πως εκφράζεσαι και πως νιώθεις θα δεις πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις στην αντικειμενικότητά σου και να παραμείνεις ψύχραιμη. Άφησε τη λογική σου να σε οδηγήσει στο να πάρεις τελικά τη σωστή απόφαση ή τις σωστές αποφάσεις.

Ταύρος:

Το να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελαμτική σου ζωή δεν είναι εύκολη υπόθεση είναι όμως κάτι που πρέπει να γίνει. Δεν είναι εύκολο να αγνοήσεις κάποιες καταστάσεις που συμβαίνουν στον χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς σου και έτσι αυτό που έχεις να κάνεις είναι ένα οικογενειακό μίτινγκ στο σπίτι και μια σύσκεψη στη δουλειά. Δεν αποκλείεται με τις κουβέντες που θα κάνεις να χτυπήσει φλέβα χρυσού και να λύσεις τα προβλήματα που σε βασανίζουν εδώ και καιρό.

Δίδυμοι:

Μπορεί οι μεγάλες σου ιδέες να μην ταιριάζουν στις καθημερινές σου κουβέντες αλλά αν και μιλάς με την καρδιά οι ιδέες σου μπορεί να μοιάζουν άπιαστες αλλά εσύ δίνεις το βάρος στον λόγο σου και φροντίζεις όλοι να καταλάβουν τι θέλεις να πεις. Πρόσεξε όμως να σκέφτεσαι καλά πριν πεις το ο,τιδήποτε έτσι ώστε αυτά που λες να γίνουν κατανητά από όλους!

Καρκίνος:

Το που θα ξοδέψεις τα χρήματά σου είναι κάτι που σίγουρα εσύ και μόνοε σύ θα το αποφασίσεις όταν έρθει η ώρα. Πολλές φορές είναι πιο εύκολο να επενδύεις στους γύρω σου παρά στον εαυτό σου και με την Έκλειψη αυτή της Σελήνης να επηρεάζει τις προσωπικές σου αξίες δεν μπορείς να κρυφτείς από τα όσα συνειδητοποιείς. Μην ξεχνάς πως δεν μπορείς να δώσεις στους άλλους αν και εσύ η ίδια δεν νιώθεις γεμάτη.

Λέων:

Είσαι έτοιμη να ουρλιάξεις και δεν σε νοιάζει καθόλου ποιος θα σε ακούσει. Όλα αυτά τα φαινόμενα που συμβαίνουν στο ζώδιό σου στον οίκο που σχετίζεται με την προσωπικότητά σου, βάζουν στο επίκεντρο τις σκέψεις σου και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Έχεις πολύ δίκιο να πιστεύεις πως δεν πρέπει να επιτρέπεις σε κανέναν να επεμβαίνει στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου αλλά πρόσεξε μην "γυρίσει" η αυτοπεποίθησή σου σε αλαζονεία.

Παρθένος:

Μπορεί να θέλεις να κρυφτείς στον δικό σου κόσμο και να μην σε ενοχλεί κανείς αλλά μόνο να σε θαυμάζουν και να εκτιμούν για την σκληρή δουλειά σου και φυσικά η αλήθεια είναι πως τα αξίζεις όλα αυτά. Αυτό το διάστημα φαίνεται πως καταλαβαίνεις που κρύβεται και τι πραγματικά θέλεις εσύ η ίδια. Μην ξεχνάς πως μικρές αλλαγές στις συνήθειες σου μπορεί να φέρουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου.

Ζυγός:

Τα πάντα γύρω σου αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς και εσύ ίσως να μην έχεις συνηδητοποιήσει πως η προσωπικότητά σου έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στις αλλαγές. Αν δεν βρεις εσύ η ίδια την δύναμη να λάμψεις όσο περισσότερο μπορείς τότε πρέπει να αναρωτηθείς αν είσαι τελικά ο εαυτός σου ή απλά κάνεις αυτό που θέλουν οι άλλοι. Προσπάθησε περισσότερο και θα βρειε αυτά που πραγματικά σε κάνουν χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Σκορπιός:

Μπορεί να μην έχεις ούτε στιγμή σκεφτεί να είσαι μετριοπαθής μιας και το μυαλό σου τρέχει με διαφορετικές ταχύτητες και εσύ είσαι γεμάτης φιλοδοξίε αυτό το διάστημα. Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει το status σου και εσύ νιώθεις πως θέλεις οι γύρω σου να αναγνωρίζουν την αξία σου. Από την άλλη θέλεις όσο τίποτε να πετύχεις τους στόχους σου και θα κάνεις ό,τι χρειαστεί για να συμβελί αυτό και να δεις να γίνονται πράξη τα όνειρά σου.

Τοξότης:

Είσαι έτοιμη να δεις τον εαυτό σου να ξεχωρίζει και η αλήθεια είναι πως έχεις τον τρόπο σου για να βλέπεις μπροστά. Μην ξεχνάς πως οι μικρές λεπτομέρειες είναι εκείνες που μπορεί να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Η πίστη σου δεν έχει όρια και πρέπει να είσαι σίγουρη πως έχεις όλες τις απαραίτητες προμήθειες πριν βγεις εκεί έξω για να συναντήσεις τα όνειρά σου.

Αιγόκερως:

Mπορεί να έχεις απορροφηθεί με την δουλειά το τελευταίο διάστημα όμως η επιθυμία να νιώσεις όμορφα μέσα σου δεν είναι κάτι που σου έχει περάσει. Η πιστή αυτή Πανσέληνος σχετίζεται με την τρυφερότητα και εσύ θέλεις όσο τίποτα άλλο αυτό το διάστημα να κάνεις πιο δυνατούς τους δεσμούς σου με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Υδροχόος:

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τη σχέση σου με τους γύρω σου και εσύ καταλαβαίνεις πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που δίνουν την δική τους παράσταση μπροστά στα μάτια σου περιμένοντας από εσένα το χειροκρότημα. Ευτυχώς οι λέξεις που ξεστομίζεις είναι γεμάτες γλύκα και είσαι σε θέση να λες τη γνώμη σου χωρίς όμως να πληγώνεις τους γύρω σου.

Ιχθείς:

Θέλεις να κάνεις αυτό που είναι το καλύτερο για εσένα αλλά νιώθεις πως έχεις μείνει λιγάκι πίσω σε κάποια πράγματα λες και οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν πόσο αφοσιωμένη είσαι στα όσα κάνεις. Η μελοδραματική αυτή Πανσέληνος δίνει έμφαση στα μικρά πραγματα που κάνεις για τους ανθρωπους που είναι γύρω σου.