Άστρα & όραμα Μαρτίου 2010

09.02.2010

Αστρολογία

6. Ένα μήνα μαζί- Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του μαρτίου.

8. Το φαινόμενο του μήνα: το χρήμα και τα μάτια σας! Μια σειρά από όψεις και άλλες δυσαρμονίες βάζουν στόχο τα οικονομικά της χώρας μας και επηρεάζουν τον καθένα μας ξεχωριστά. Όποιος προσέξει θα αντέξει στη δοκιμασία!

14. Το έτος της τίγρης του μετάλλου: η κινέζικη Πρωτοχρονιά γιορτάζεται φέτος την παγκόσμια ημέρα των ερωτευμένων . Είναι άραγε αυτό αρκετό για να μπει με το δεξί; Διαβάστε προβλέψεις για όλη τη χρονιά και ανακαλύψτε το.

44. Ο ουρανός του Μαρτίου

46. Το ζώδιο του μήνα: Ιχθείς- Επιτέλους οι κόποι σας ανταμείβονται!

52. Το μεγάλο ωροσκόπιο: Πλήρης οδηγός του μήνα για όλα τα ζώδια.

100. Πλανητικές ώρες

102. Καρμικό ωροσκόπιο

104. Τα οικονομικά σας το Μάρτιο

Όραμα

26. Ταξίδια σε άλλη διάσταση: Είτε ως ακούσια εμπειρία είτε ως αποτέλεσμα μεταφυσικών ικανοτήτων , τα αστρικά ταξίδια συμβαίνουν συχνά , ίσως συχνότερα απ’ όσο φανταζόμαστε. Και, όπως πάντα, εξακολουθούν να γοητεύουν...

30. Προφητικά όνειρα: Το είδα και έγινε!- Μπορεί να θεωρούνται πλέον άριστο διαγνωστικό μέσο ψυχανάλυσης ή ατραπός αυτογνωσίας τα όνειρα, εμείς όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ...παλιά καλή προγνωστική τους διάσταση , που μας επιτρέπει να ρίχνουμε κλεφτές ματιές στο μέλλον!

34. Αυτή τη φορά δεν θα τα παρατήσω!- Πόσες και πόσες φορές δεν αποφασίσαμε να κάνουμε μια νέα αρχή; Κι όμως, τον ενθουσιασμό γρήγορα διαδέχτηκαν η τεμπελιά, η απογοήτευση, η παραίτηση. Υπάρχει τρόπος για να επιβληθούμε στον κακό εαυτό μας; Φυσικά. Και μάλιστα επτά!

Μόνιμες στήλες

40.Ρώτησε το, έχει τη λύση

106. Κινέζικη Αστρολογία

108. Καλύτερη ζωή, φυσικά

112. Ατζέντα New Age

118. Συμβουλευτική αστρολογία

120. Με οδηγό τα όνειρα

123. Το χέρι σου μου λέει

124. Τα ταρό μιλούν για σας