Κορινθίου: Μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη και ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρχαν τρίτα πρόσωπα

22.09.2024
Κορινθίου: Μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη και ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρχαν τρίτα πρόσωπα
Την αναμενόμενη πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό έδωσε η Μαρία Κορινθίου

Και λέμε αναμενόμενη γιατί ήταν γνωστό πως θα κάνει την πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Γιάννη Αϊβάζη στην εκπόμπή της κολλητής της φίλης Σίσσυς Χρηστίδου καθώς σίγουρα ήθελε τουλάχιστον να νιώθει άνετα με τον άνθρωπο που θα είναι απέναντί της στις πρώτες της δηλώσεις για αυτό το θέμα.

Κάπου που ήξερε οτι θα την αντιμετωπίσουν με αγάπη σε αυτή τη δύσκολη για την ίδια περίοδο, όσο ήπια κι αν ήρθε τελικά ως απόφαση. Η ίδια η Σίσσυ την ώρα που την υποδεχόταν είπε πως η Μαρία είναι το πιο διάφανο παιδί που φέρει και το πιο καλόψυχο. Την υποδέχτηκαν και έπαιξαν ένα αφιερωματικό βίντεο για εκείνη και στη συνέχεια ξεκίνησε η κουβέντα τους.

«Εγώ καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει αυτή τη σχέση, που δεν την έχει ζήσει στην πορεία των χρόνων να μην μπορεί αν καταλάβει πώς πήγατε μαζί διακοπές πώς κάνετε αυτή την παράσταση, πώς θα του το εξηγούσες;» ήταν η πρώτη ερώτηση της Σίσσυς στη φίλη της.

«Ας τοποθετηθούμε επιτέλους γιατί πολλά ακούστηκαν. Θέλω να πω ότι δεν απολογούμαι για τίποτα. Δεν οφείλω όμως και σε κανέναν να εξηγήσω κάτι, είναι πάρα πολύ δύσκολη έτσι κι αλλιώς αυτή η κατάσταση, σε όσο καλές συνθήκες κι αν έγινε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάθεσαι να επικοινωνείς τα προσωπικά σου και τις αποφάσεις που μπορεί να παίρνεις για τη ζωή σου με την οικογένειά σου» ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«17 χρόνια με τον Γιάννη είναι πολύτιμα. Τον Γιάννη τον αγαπάω και θα εξακολουθώ να τον αγαπάω. Είναι κομμάτι της ζωής μου και θα εξακολουθεί να είναι κομμάτι της ζωής μου, θα εξακολουθεί να είναι στην καθημερινότητά μου και στη ζωή μου. Είναι οικογένεια. Απλά πήρε μια άλλη μορφή η σχέση που έχουμε.

Τον λατρεύω. Όταν κάθεσαι με τον άνθρωπό σου να συζητήσεις κάποια πράγματα, γιατί πολλά ακούστηκαν, όταν δεν έχουν υπάρξει τρίτα άτομα και οι συνθήκες δεν ήταν συνθήκες έντασης, και κάθεσαι απλά να συζητήσεις και να πάρεις κάποιες αποφάσεις από κοινού, είναι πάρα πολύ δύσκολο… Ο Γιάννης λοιπόν εξακολουθεί να είναι στη ζωή μου, θα εξακολουθεί να είναι στη ζωή μου κι αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι έχουμε ένα παιδί μαζί, την Ισμήνη.

Φυσικά και αυτό είναι το νούμερο ένα, αλλά η βάση του δεν είναι μόνο αυτή. Αγαπιόμαστε βαθιά. Εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε ο ένας στη ζωή του άλλου… Στην απόφαση που πήραμε τα βάλαμε όλα στο τραπέζι, από το πως θα διαχειριστούμε άλλους ανθρώπους που μπορεί να έρθουν στη ζωή μας, μέχρι το πως θα διαχειριστούμε το μιντιακό κομμάτι…».

Τελευταία τροποποίηση στις 22.09.2024 - 14:44