Daidadi: To απόλυτα θεϊκό παγωτό

25.05.2010
Εάν είστε παγωτομανείς και δεν έχετε περάσει από το λιμάνι της Σύρου για να δοκιμάσετε παγωτό από του DaiDadι, τότε ένα μόνο πέρασμα από εκεί θα σας κάνει να αναθεωρήσετε όλα όσα πιστεύατε μέχρι σήμερα για το παγωτό.

Εάν είστε παγωτομανείς και δεν έχετε περάσει από το λιμάνι της Σύρου για να δοκιμάσετε παγωτό από του DaiDadι, τότε ένα μόνο πέρασμα από εκεί θα σας κάνει να αναθεωρήσετε όλα όσα πιστεύατε μέχρι σήμερα για το παγωτό.

Το αυθεντικό ιταλικό παγωτό που παρασκευάζεται καθημερινά από το ντόπιο συριανό γάλα ΒΙΟΣΥΡ θα κλέψει για τα καλά τις καρδιές σας με την υφή και τις γεύσεις του.
Σύνθετες γεύσεις, όπως η θεϊκή σοκολάτα Κούβας (σοκολάτα με κουβανέζικο ρούμι), το Space CooKies (μπισκοτογεύση διαστημικών προδιαγραφών), η αρχοντικότατη κρέμα κεράσι, η απίστευτη μερέντα, η δροσερή καρύδα, η απλή, αλλά υπέροχη τριπλέτα σοκολάτας, κρέμας, βανίλιας και βέβαια οι απίστευτες γιαουρτογεύσεις και γεύσεις φρούτων θα σας κάνουν να μετοικήσετε στη Σύρο τους θερινούς μήνες και να πιάσετε μόνιμο στασίδι έξω από το Daidadi.

Πίσω από τo Daidadi κρύβεται ένας Ιταλός, ο Daniele, ο οποίος με μοναδικό όπλο την αγάπη του για τα παγωτά και την Ελλάδα, άνοιξε το 1997 το μικρό αυτό παγωτατζίδικο στην πλατεία Παπάγου της Ερμούπολης και από τότε έχει αποκτήσει φανατικούς και ...ορκισμένους οπαδούς (ένα απλό ψάξιμο στο google θα επιβεβαιώσει αυτά που λέμε).

Ραντεβού στη Σύρο λοιπόν!

Γεωργία Οικονόμου