«Μια πάνω 5 κάτω» στην Πετρούπολη

12.05.2011
To TERRA NUEVA PROJECT [ΝΕΑ ΓΗ] παρουσιάζει το θεατρικό δρώμενο «ΜΙΑ ΠΑΝΩ 5 ΚΑΤΩ» τη Δευτέρα 23 Μαΐου στον Πολυχώρο Terra Petra στην Πετρούπολη.

To TERRA NUEVA PROJECT [ΝΕΑ ΓΗ] παρουσιάζει το θεατρικό δρώμενο «ΜΙΑ ΠΑΝΩ 5 ΚΑΤΩ» τη Δευτέρα 23 Μαΐου στον Πολυχώρο Terra Petra στην Πετρούπολη.

Μια μουσικοθεατρική παράσταση διάρκειας 1 ώρας και 15 λεπτών – συρραφή μονολόγων από 5 ηθοποιούς κι ένα μουσικό, οι οποίοι μελετούν και αναλύουν την σύγχρονη ζωή, την οποία κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει εν μέσω διαφόρων καταστάσεων που προκύπτουν στην καθημερινότητά του. Άλλος το κάνει με χιούμορ, άλλος με ταξίδια μέσα από την φαντασία, άλλος αναζητώντας διεξόδους κι άλλος επικεντρωμένος στην "γκαντεμιά του".

Ταλαίπωροι άνθρωποι αστείοι και μη, είναι εδώ για να μας θυμίσουν λίγο από τους εαυτούς μας και τους γύρω μας δίνοντας μια διαφορετική νότα στη διασκέδαση!

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Βογιατζάκης, Ναταλία Μαργωμένου, Γιώργος Μπουκουβάλας, Μαρία Χανιωτάκη, Άννα Ψυχογιού
Μουσική: Ματθαίος Κιτσικόπουλος

Οι "Οκ!Αthens" είναι μια κωμική αλλά ουσιαστική ομάδα 5 νέων ηθοποιών που βάζουν τις ιδέες τους, το ταλέντο τους και το μεράκι τους για δημιουργία και μπαίνουν στις ζωές μας υποσχόμενοι ένα ταξίδι με προορισμό το γέλιο, τη συγκίνηση, τη χαρά και το τραγούδι.

Ο Ματθαίος Κιτσικόπουλος, έχει σπουδάσει πιάνο κοντά στον Αυστριακό πιανίστα καθηγητή Μαξ Χάλλεκερ και στην συνέχεια με τον Γιάννη Χάλλεκερ. Έχει βραβευτεί σε διαγωνισμούς πιάνου όπως Konzerteum, Μουσικοί Αγώνες Υπ. Παιδείας, 1ο διαγωνισμό πιάνου Μαρία Χαιρογιώργου - Σιγάρα). Επίσης, συνέπραξε ως σολίστ με την ορχήστρα Janacek Filarmonic υπό την διεύθυνση της Betina Schmitt στην Τσεχία κι έχει επιλεχθεί σε μεταπτυχιακά προγράμματα πανεπιστημίων όπως της Royal Academy of Music.

Ώρα Έναρξης: 21:30
Είσοδος Ελεύθερη

Πρόσβαση
Για την πρόσβασή σας στο Terra Petra εξυπηρετείστε με τις εξής συγκοινωνίες:
Α11 Πλατεία Βάθης – Ίλιον - Πετρούπολη
719 Πλατεία Βάθης (Φαβιέρου) - Παλατιανά - Πετρούπολη
747 Πλατεία Αττικής – Πανόραμα - Πετρούπολη
Και για τις 3 γραμμές κατεβαίνετε στο τέρμα στο Θέατρο Πέτρας
Α13 Ζήνωνος
Β11 Φαβιέρου
Και στις 2 γραμμές κατεβαίνετε στη στάση της οδού Σουλίου και ανηφορίζετε με τα πόδια σε μια απόσταση λιγότερη των 5΄ για το Terra Petra.

Επιπλέον, ο πολυχώρος διαθέτει τεράστια έκταση δωρεάν Parking.