Θοδωρής Κατσαφάδος: «Αντιμετώπισα μια ανέντιμη, υπερφίαλη, αλαζονική και αχάριστη συμπεριφορά»

26.09.2024
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Αντιμετώπισα μια ανέντιμη, υπερφίαλη, αλαζονική και αχάριστη συμπεριφορά»
Στις αρχές της άνοιξης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα με την ξαφνική απομάκρυνσή του από παράσταση

Η δική του απομάκρυνση μαζί με αυτή του Νίκου Πολυδερόπουλου τότε και κάποιες δηλώσεις που έγιναν εκείνη την εποχή στις τηλεοπτικές εκπομπές συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο με επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρεία και τον σκηνοθέτη της παράστασης και δύο μέτωπα ανάμεσα στους ηθοποιούς.

Και μπορεί να πέρασε καιρός και όλα να ανήκουν πια στο παρελθόν, αλλά ο Θοδωρής Κατσαφάδος μπορεί να μη θέλει να ασχοληθεί πια με το θέμα αλλά δεν ξεχνά.

Μιλώντας στη Δήμητρα Τσαούση και την εκπομπή Buongiorno ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε αντισυναδελφικές συμπεριφορές

«Βρίσκομαι σε φάση προβών για το musical «Ωραία μου κυρία». Ανεβαίνει 31 Οκτωβρίου με έναν πολυμελή θίασο. Με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου που συναντιόμαστε, ξεκινήσαμε μαζί τηλεόραση πριν μισό αιώνα, θα με σκοτώσει αν ακούσει ότι το είπα αυτό. Κάναμε ‘Τα ήσυχα νιάτα’. Με τη Μίρκα και τον Δάνη παίρναμε όλοι μαζί ταξί και μετράγαμε τα κέρματα αν μας φτάνουν τα λεφτά» είπε αρχικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος και συνέχισε:

«Έχω ξεπεράσει ό,τι έγινε στην παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας», το μερίδιο ευθύνης όσων ενεπλάκησαν σε αυτήν την υπόθεση το ξέρει ο καθένας και ας μην το ομολογεί. Δε θέλω ούτε να το συζητάω ούτε να το σκέφτομαι, είναι παρελθόν.

Αντιμετώπισα μια ανέντιμη, υπερφίαλη, αλαζονική και αχάριστη συμπεριφορά. Έχει τύχει να βοηθήσω συνάδελφο σε δύσκολη στιγμή του και μου το ξεπλήρωσε με αχαριστία.
Αυτή η δουλειά μού άνοιξε το μυαλό και την ψυχή. Και αύριο να σταματήσω είμαι ευγνώμων. Με είχε ρωτήσει η Φιλαρέτη Κομνηνού πώς ένιωσα όταν με χειροκροτούσε ο κόσμος και είπε σαν να με χάιδευε ο Θεός»

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2024 - 22:22