Το τραγούδι της MIA για τη Winehouse

25.07.2011
Αυτός ο καταραμένος αριθμός 27 θ' ακολουθεί τους μερικούς από τους πιο ταλαντούχους και χαρισματικούς μουσικούς από την εποχή του Jimi Hendrix μέχρι και την Amy Winehouse. Εκτός από τους θαυμαστές της και πολλοί γνωστοί έχουν εκφράσει συλλυπητήρια όπως ο Russell Brand που δήλωσε πως «Ακόμα και αν αυτή η τραγωδία ήταν δυνατό να αποφευχθεί ή όχι, πλέον είναι άσχετο.

Αυτός ο καταραμένος αριθμός 27 θ' ακολουθεί τους μερικούς από τους πιο ταλαντούχους και χαρισματικούς μουσικούς από την εποχή του Jimi Hendrix μέχρι και την Amy Winehouse. Εκτός από τους θαυμαστές της και πολλοί γνωστοί έχουν εκφράσει συλλυπητήρια όπως ο Russell Brand που δήλωσε πως «Ακόμα και αν αυτή η τραγωδία ήταν δυνατό να αποφευχθεί ή όχι, πλέον είναι άσχετο. Σήμερα δεν γίνεται να αποφευχθεί πλέον. Χάσαμε μια όμορφη και ταλαντούχα γυναίκα εξαιτίας αυτής της αρρώστιας.» και η Lady Gaga η οποία είπε ότι «Η Amy άλλαξε την pop μουσική για πάντα. Ήξερα ότι υπήρχε ελπίδα και δεν ένιωσα μόνη εξαιτίας της. Έζησε jazz και blues.»

Μία άλλη αντισυμβατική μουσικός και τραγουδίστρια, η MIA έγραψε κι ανέβασε στο Soundcloud ένα τραγούδι αφιερωμένο στην Amy αλλά και σ όλους τους φίλους της που πέθαναν στην ίδια ηλικία με τον τίτλο 27. Απ’ ότι τιτίβισε στο Twitter , το τραγούδι ήταν ένα μισοτελειωμένο demo που είχε ηχογραφηθεί πριν το mixtape της Vickileekx κι έδωσε και πρόσθεσε με τη σειρά της RIP Amy. Πάτα play λίγο πιο κάτω..

Κ.Π