H Lohan θίχτηκε ανεπανόρθωτα από τον Pitbull!

22.08.2011
Ένα χρόνο πριν είχε κάνει μήνυση στην εταιρία E-Trade ζητώντας 100 εκατομμύρια επειδή σ’ ένα διαφημιστικό της σποτ στο Super Bowl πρωταγωνιστούσε ένα μωρό το οποίο χαρακτήριζαν ως «milkaholic Lindsay». Τώρα η Linsday Lohan ζήτησε γι άλλη μια φορά τη βοήθεια των δικηγόρων της και μήνυσε τον Pitbull και τους συνθέτες Ne- Yo και Afrojack γιατί αναφέρουν τα όνομα τους σ

Ένα χρόνο πριν είχε κάνει μήνυση στην εταιρία E-Trade ζητώντας 100 εκατομμύρια επειδή σ’ ένα διαφημιστικό της σποτ στο Super Bowl πρωταγωνιστούσε ένα μωρό το οποίο χαρακτήριζαν ως «milkaholic Lindsay». Τώρα η Linsday Lohan ζήτησε γι άλλη μια φορά τη βοήθεια των δικηγόρων της και μήνυσε τον Pitbull και τους συνθέτες Ne- Yo και Afrojack γιατί αναφέρουν τα όνομα τους σ ένα στίχο του κομματιού "Give me Everything".

Η συγκεκριμένη ομάδα με τα χρυσά χιτ είναι η χαρά των mainstream dj και των εταιριών αφού κάνουν τρελές πωλήσεις και εισβάλουν στα Billboard charts πριν καλά καλά το καταλάβεις. Το "Give me everything" (μετράει 3 εκατομμύρια αντίτυπα εκτός ραφιών) είναι απ τα τραγούδια που μπορεί να τα άκουγες μέχρι και στον ύπνο σου αυτό το καλοκαίρι ακόμα κι αν δεν το άκουγες στα μαγαζιά που έβγαινες. Ο περιβόητος στίχος λέει "Hustlers move aside, so I'm tiptoeing, to keep flowing/I got it locked up like Lindsay Lohan" και η Lohan υποστηρίζει πως εκμεταλλεύτηκαν τ’ όνομα της για εμπορικούς σκοπούς όπως επίσης ότι προκάλεσε ηθική ζημιά. Η απέναντι πλευρά δεν έχει απαντήσει ακόμα..

Κ.Π