Το αφιέρωμα των MTV VMAS για την Amy και τα πρώτα απότελέσματα των εξετάσεων

24.08.2011
Τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις για τον notorious θάνατο της Amy Winehouse βγήκαν στη δημοσιότητα και απ ότι λένε, δεν πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών αλλά από μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Βέβαια αυτό είναι λίγο περίεργο όταν ο dealer της αναφέρει πως μία μέρα πριν το μοιραίο της είχε πολήσει κοκαϊνη και ηρωίνη που κόστιζαν 1200 λίρες οπότε

Τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις για τον notorious θάνατο της Amy Winehouse βγήκαν στη δημοσιότητα και απ ότι λένε, δεν πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών αλλά από μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Βέβαια αυτό είναι λίγο περίεργο όταν ο dealer της αναφέρει πως μία μέρα πριν το μοιραίο της είχε πολήσει κοκαϊνη και ηρωίνη που κόστιζαν 1200 λίρες οπότε δεν τις λες και μικρές μερίδες παράνομου φαγητού. Η τελική ετυμηγορία των γιατρών θα δημοσιευτεί τον Οκτώβριο οπότε υπάρχει ακόμα καιρός για διάφορα σενάρια.

Όμως λίγο πριν, στις 28 Αυγούστου στην τελετή των MTV Video awards, ο μέγας αυτός κύριος που λέγεται Tony Bennet με τον οποίο η Amy ηχογράφησαν το "Body and Soul" , ένα από τα τελευταία της κομμάτια, θα συμβάλει στο αφιέρωμα για τη ζωή της (κυρίως) εντός κι εκτός μουσικής. Δίπλα του στη σκηνή θα είναι η Lady Gaga και η Adele και το single θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου.

"Ήταν τιμή μου να δουλέψω μαζί με την Amy. Όταν ακούσετε το “Body And Soul” θα καταλάβετε πως είναι μια ακόμα απόδειξη της μουσικής ευφυΐας και του πλούσιου ταλέντου. Ενός από τους πιο ειλικρινείς καλλιτέχνες που έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου."σχολιάζει ο Bennett και ό λα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πάνε στο Amy Winehouse Foundation το οποίο θ αλλάξει όνομα μετά από εκείνο το περιστατικό.

Κ.Π