Πώς ένα βίντεο Οικονομάκου- Cerella, άναψε τα αίματα ανάμεσα σε Λιάγκα και Γραμμέλη. Τρελές μπηχτές!

Πώς ένα βίντεο Οικονομάκου- Cerella, άναψε τα αίματα ανάμεσα σε Λιάγκα και Γραμμέλη. Τρελές μπηχτές!
Το... είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε συνεχίστηκε και σήμερα στην εκπομπή "Το Πρωινό".

Σε φυσιολογικές συνθήκες η παρουσίαση ενός lifestyle χαλαρού θέματος με τα πρώτα λόγια του Bruno Cerella on camera στη ελληνική τηλεόραση κρατώντας από το χέρι την Αθηνά Οικονομάκου και η αποκάλυψη της μόνης -όπως λέει ο ίδιος (ξέρει κι άλλες αλλά μάλλον έχει κι αυτός χιούμορ)- ελληνικής λέξης που ξέρει θα ήταν η αφορμή για πολύ πλάκα.

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση χθες το βράδυ στο δείπνο που δόθηκε για την Chiara Ferragni μετά το event της στο Notos και η κάμερα της εκπομπής τους πέτυχε την ώρα που έφευγαν πιασμένοι χέρι χέρι και χαμογελαστοί. Η Αθηνά Οικονομάκου λάμποντας δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.... Ο Bruno όμως με χιούμορ απάντησε τελικά ποια λέξη ξέρει και είπε "γρήγορα" συμπληρώνοντας στα αγγλικά γρήγορα να πάνε σπίτι!.

Και ο σχολιασμός ξεκίνησε αρκετά χαλαρά, μέχρι που ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Μπράβο για την επιμονή της» είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την ρεπόρτερ της εκπομπής και συνέχισε λέγοντας με χιούμορ: «Αν ήταν ο Γιώργος Νταλάρας θα την έβριζε»

Αυτό ήταν…. Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν άντεξε: «Τώρα συγκρίνεις τον Γιώργο Νταλάρα με την Οικονομάκου; Μα είπα να είμαι ήρεμη σήμερα. Συγκρίνεις τον Νταλάρα με την Οικονομάκου;»

Λιάγκας: «Γιατί αγάπη μου γλυκιά…»

Γραμμέλη: «Γιατί καρδιά μου αυτό είναι κομμάτι lifestyle»

Λιάγκας: «Δεν συγκρίνω κανέναν με κανέναν. Πρέπει να καταλάβεις κάτι. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε μοναδικοί. Και ότι ένας άνθρωπος που είναι ο σπουδαιότερος σήμερα Έλληνας τραγουδιστής δεν σημαίνει ότι είναι ανώτερος άνθρωπος από οποιονδήποτε άλλον. Εμένα αυτή είναι η λογική μου. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Όχι ίδιοι, ίσοι.

Λέω λοιπόν ότι ο σπουδαίος Νταλάρας, τώρα το πάμε σοβαρά , πήγα να κάνω πλάκα μ’ έβγαλες πάλι εκτός της πλάκας μου…»

Γραμμέλη: «Συγγνώμη»

Λιάγκας: «Και ο σπουδαίος, άνθρωπος είναι… Άνθρωποι είμαστε όλοι»

Γραμμέλη: «Μην τα κάνεις όλα ίσωμα. Του Νταλάρα την καριέρα δεν την έφτιαξε η τηλεόραση. Της Οικονομάκου την καριέρα την έφτιαξε η τηλεόραση και το instagram. Δεν μπορεί η κοπέλα να πει απεταξάμην την τηλεόραση»

Λιάγκας: «Δεν τους συνέκρινα σε επίπεδο καριέρας παιδιά. Θα τρελαθούμε πια τελείως. Πρέπει να κάνουμε και λίγο πλάκα, μην τα παίρνετε όλα σοβαρά. Χαλαρώστε λίγο, θα νιώσετε πιο ωραία στη ζωή. Απολαύστε εδώ τους ερωτευμένους…»

Το κλίμα πήγε να ηρεμήσει αλλά ξαφνικά ο Γιώργος Λιάγκας το συνέχισε:

«Φοβάμαι να μιλήσω πια…. Ήρθε η Γραμμέλη φέτος στην εκπομπή… Μα με κοιτάς με μισό μάτι. Δεν μπορώ να κάνω μια πλάκα. Άκου… Και πρέπει να καταλάβεις κάτι αγάπη μου, γιατί θα περάσουμε μισό χρόνο μαζί και μακάρι και περισσότερο. Εγώ κάνω και χιούμορ πολλές φορές»

Γραμμέλη: «Κι εγώ κάνω χιούμορ Γιώργο μου»

Λιάγκας: «Δεν μπορεί το χιούμορ όμως που κάνω για τον Νταλάρα να με ψέγεις ότι συγκρίνω τον Νταλάρα με την Οικονομάκου. Γιατί ο Νταλάρας είναι φίλος μου και θα φανείς ότι τώρα εγώ έβαλα στο ίδιο επίπεδο τον Νταλάρα με την Οικονομάκου. Όχι. Κάνω χιούμορ. Αν πω τώρα ότι αλλιώς είναι ο Cerella γυμνός και αλλιώς ντυμένος δεν το κάνω για τη Ζαμάνη»

Τελευταία τροποποίηση στις 04.10.2024 - 15:00