Η Adele σταμάτησε live για να...

21.09.2011
Η Adele που είναι κάτι σαν τον θηλυκό Μίδα και ακόμα και το μικρόφωνο που πιάνει μάλλον μετά από δευτερόλεπτα γίνεται χρυσό, δεν έχει τη συμπάθεια του λαού γιατί απλά έχει φωνάρα αλλά γιατί μπορεί και έχει κάτι «ανθρώπινο» πέρα από το σταράδικη ταμπέλα και κάνει πράγματα όπως αυτό στην χθεσινή της συναυλία. Ενώ τραγουδούσε στο Hammersmith Apollo του Λονδίνου κάποιος από

..βοηθήσει λιπόθυμη φαν. Η Adele που είναι κάτι σαν τον θηλυκό Μίδα και ακόμα και το μικρόφωνο που πιάνει μάλλον μετά από δευτερόλεπτα γίνεται χρυσό, δεν έχει τη συμπάθεια του λαού γιατί απλά έχει φωνάρα αλλά γιατί μπορεί και έχει κάτι «ανθρώπινο» πέρα από το σταράδικη ταμπέλα και κάνει πράγματα όπως αυτό στην χθεσινή της συναυλία. Ενώ τραγουδούσε στο Hammersmith Apollo του Λονδίνου κάποιος από το κοινό λιποθύμησε και μόλις το κατάλαβε η Adele σταμάτησε το live , κατέβηκε από τη σκηνή και ζήτησε να έρθει ιατρική βοήθεια.

Μόλις ήρθε η απαραίτητη βοήθεια και όλα πήγαν καλά επέστρεψε στο stage για να συνεχίσει και για να ελαφρύνει το κλίμα είπε την τρομερή ατάκα 'That's proper rock'n'roll.' Εν τω μεταξύ και η δική της υγεία δεν είναι στα καλύτερα της τελευταία αφού ακύρωσε εμφανίσεις λόγω φαρυγγίτιδας και αφού επανήλθε αναγκάστηκε να πατήσει παύση μετά από πρόβλημα με τους πνεύμονες. Προς το παρόν είναι και πάλι στις σκηνές κι ετοιμάζεται να βρεθεί πάλι απέναντι στη Pj Harvey σε βραβεία, ύστερα από την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των MTV Europe music awards.

Κ.Π