Μία Πανσιόν στις Ράγες

11.10.2011
Η νεοσύστατη θεατρική ομάδα Μόμο, αφουγκραζόμενη τον παλμό της εποχής μας, παρουσιάζει το νέο έργο «Πανσιόν» σε σκηνοθεσία Ευτυχίας Δρακοπούλου, στο θέατρο Ράγες κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από τις 2 Νοεμβρίου έως τις 29 Δεκεμβρίου.

Η νεοσύστατη θεατρική ομάδα Μόμο, αφουγκραζόμενη τον παλμό της εποχής μας, παρουσιάζει το νέο έργο «Πανσιόν» σε σκηνοθεσία Ευτυχίας Δρακοπούλου, στο θέατρο Ράγες κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από τις 2 Νοεμβρίου έως τις 229Δεκεμβρίου.

Το έργο εκτυλίσσεται σε μία απομακρυσμένη πανσιόν, στην οποία μπλέκονται μια συμμορία ληστών, ένας αστυνομικός με τη μητέρα του και οι θαμώνες της. Μήλον της έριδος μία βαλίτσα γεμάτη χρήματα. Και το κυνήγι για την απόκτησή της ξεκινά… Μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος και με τι αντίτιμο για να πετύχει αυτό που θέλει; Ένα σχόλιο για τη θεοποίηση του χρήματος στην εποχή μας με γερές δόσεις χιούμορ, έξυπνη πλοκή και απολαυστικούς χαρακτήρες.

Συντελεστές:
Κείμενο-σκηνοθεσία: Ευτυχία Δρακοπούλου
Βοηθός σκηνοθεσίας: Κατερίνα Κυρίτση
Σκηνικά-κοστούμια: Αθανασία Πούλου
Μουσική: Νίκος Τσαλίκης, Γιάννης Νόνης
Φωτισμοί: Πάρης Κριδεράς
Φωτογραφία: Γιάννης Λεφάκης
Ερμηνεύουν: Γιώργος Μποζίκας, Χριστίνα Σολδάτου, Βασίλης Χρηστίδης, Κλειώ Στεφανίδου, Ειρήνη Λιουκουκουδάκη, Νίκος Γεωργιάδης, Αντώνης Ζιώγας, Ευτυχία Δρακοπούλου

Συμπαραγωγή: il teatro και θεατρική ομάδα Μόμο

Τιμές εισιτηρίων: 12€/Φοιτ. 10€

Εκδοτήρια εισιτηρίων και πληροφορίες παραστάσεων:
Θέατρο Ράγες: Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι
Τηλ:210-3452751