Οι Massive Attack μονομαχούν με τον Burial!

11.10.2011
Αρκετές φορές όταν μαζεύονται μεγάλα ονόματα για να ηχογραφήσουν κομμάτια ή και ολόκληρους δίσκους δε σημαίνει πάντα ότι θα βγει και τα αποτέλεσμα που θα σου ταρακουνήσει τα μυαλά. Κάπως έτσι έγινε και με τη συνεργασία δύο ισχυρών της ηλεκτρονικής μουσικής οι οποίοι σου προκαλούν πολλές στιγμές mindfucks με τις μουσικές τους και χάνεσαι μέσα στ' ατμοσφαιρικά beat

Αρκετές φορές όταν μαζεύονται μεγάλα ονόματα για να ηχογραφήσουν κομμάτια ή και ολόκληρους δίσκους δε σημαίνει πάντα ότι θα βγει και τα αποτέλεσμα που θα σου ταρακουνήσει τα μυαλά. Κάπως έτσι έγινε και με τη συνεργασία δύο ισχυρών της ηλεκτρονικής μουσικής οι οποίοι σου προκαλούν πολλές στιγμές mindfucks με τις μουσικές τους και χάνεσαι μέσα στ' ατμοσφαιρικά beat τους.

Ο Burial μετά τον Thom Yorke και το "Four Tet" , κάλεσε σε μονομαχία τους Massive Attack για ένα 12ιντσο επίσης σιγκλάκι με την A-side να λέγεται Four walls και να βάζει τα ρολόγια να δείχνουν 12 λεπτά και η B side έχει το remix του Burial στο Paradise Circus. Το εξώφυλλο του σινγκλ το χει επιμεληθεί ο 3D ( Robert Del Naja) των Massive Attack, θα κυκλοφορήσει από την Vinyl Factory (δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία) και μπορείς να το παραλάβεις online από εδώ. Αν καταφέρεις να τ ακούσεις μέχρι το τέλος γιατί μάλλον θα σε αφήσει κάπως ανικανοποίητο και θα ήθελες να μην είναι τόσο μονότονο..

Κ.Π