Το βιβλίο της Πίσω Πόρτας

04.07.2011
Στο Κάμα Σούτρα δίνονται λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να τα χαστουκίζει κάποιος… Οι γείτονές μας, οι Ιταλοί τα αγγίζουν για τύχη πριν στοιχηματίσουν, ενώ οι Λατίνες τα ενισχύουν με αισθητικές επεμβάσεις για να γίνουν πιο θελκτικά! Ο λόγος για τα γυναικεία οπίσθια τα οποία ανέκαθεν κινητοποιούσαν και ερέθιζαν τη φαντασία και υποκινούσαν το δέος και τη δουλική αφοσίωση... Οι εκδόσεις Taschen για άλλη μια φορά ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη με το βιβλίο «The Big Butt Book» το οποίο κοσμούν ζουμερά και καλοσχηματισμένα πωπουδάκια. Υπεύθυνη και γι΄ αυτό το προκλητικό βιβλίο είναι και πάλι η Dian Hanson (συγγραφέας των βιβλίων «The Big Book of Pussy» και «Will Santillo, La Petite Mort») που επέλεξε περισσότερες από 400 φωτογραφίες κορυφαίων φωτογράφων (Elmer Batters, Ellen von Unwerth, Jean-Paul Goude, Ralph Gibson, Richard Kern, Jan Saudek, Ed Fox, Terry Richardson, Sante D’Orazio) που επικεντρώνουν στο επίμαχο σημείο. Οι φωτογραφίες καλύπτουν την περίοδο από το 1900 ως σήμερα και σ΄αυτές βρίσκουμε μοντέλα από την Πάμελα Άντερσον μέχρι την Σερένα Γουίλιαμς και από την Τζένιφερ Λόπεζ μέχρι τη βασίλισσα του είδους, Buffie The Body, και την Coco.

Στο Κάμα Σούτρα δίνονται λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να τα χαστουκίζει κάποιος… Οι γείτονές μας, οι Ιταλοί τα αγγίζουν για τύχη πριν στοιχηματίσουν, ενώ οι Λατίνες τα ενισχύουν με αισθητικές επεμβάσεις για να γίνουν πιο θελκτικά! Ο λόγος για τα γυναικεία οπίσθια τα οποία ανέκαθεν κινητοποιούσαν και ερέθιζαν τη φαντασία και υποκινούσαν το δέος και τη δουλική αφοσίωση...

Οι εκδόσεις Taschen για άλλη μια φορά ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη με το βιβλίο «The Big Butt Book» το οποίο κοσμούν ζουμερά και καλοσχηματισμένα πωπουδάκια. Υπεύθυνη και γι΄ αυτό το προκλητικό βιβλίο είναι και πάλι η Dian Hanson (συγγραφέας των βιβλίων «The Big Book of Pussy» και «Will Santillo, La Petite Mort») που επέλεξε περισσότερες από 400 φωτογραφίες κορυφαίων φωτογράφων (Elmer Batters, Ellen von Unwerth, Jean-Paul Goude, Ralph Gibson, Richard Kern, Jan Saudek, Ed Fox, Terry Richardson, Sante D’Orazio) που επικεντρώνουν στο επίμαχο σημείο.

Οι φωτογραφίες καλύπτουν την περίοδο από το 1900 ως σήμερα και σ΄αυτές βρίσκουμε μοντέλα από την Πάμελα Άντερσον μέχρι την Σερένα Γουίλιαμς και από την Τζένιφερ Λόπεζ μέχρι τη βασίλισσα του είδους, Buffie The Body, και την Coco.