Τάνγκο στη Santa Milonguita

19.10.2011
Τα βράδια της Παρασκευής το τάνγκο έχει την τιμητική του στη Santa Milonguita!

Τα βράδια της Παρασκευής το τάνγκο έχει την τιμητική του στη Santa Milonguita!
Η μιλόνγκα (βραδιά τάνγκο) που έχει πλέον καθιερωθεί στις καρδιές των τανγκέρος της Αθήνας, συνεχίζει για τρίτη χρονιά το ταξίδι της στον μαγικό κόσμο του αργεντίνικου τάνγκο και καλεί όχι μόνο τους χορευτές, αλλά και όσους επιθυμούν να μπουν στο ρυθμό του πάθος, του έρωτα, της επικοινωνίας και της διασκέδασης.
Στην κεντρική αίθουσα του θεάτρου «Δίπυλον», που κάθε Παρασκευή μετατρέπεται σε παραδοσιακή τανγκερία, οι λάτρεις του χορού καταλαμβάνουν με τις φιγούρες τους το χώρο «επί σκηνής» και απολαμβάνουν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που οι ίδιοι δημιουργούν.

Οι βραδιές ντύνονται με μουσικές από την κλασική περίοδο του τάνγκο -με έμφαση στις δεκαετίες από το 1920 έως το 1950, ενώ ξεκινούν με ένα δωρεάν εισαγωγικό μάθημα αρχαρίων, το οποίο απευθύνεται στους «πρωτάρηδες» επισκέπτες.
Φίλοι της Santa Milonguita δεν είναι μόνο όσοι φθάνουν στο «Δίπυλον» για να χορέψουν, αλλά και φίλοι του τάνγκο εν γένει, που απολαμβάνουν τη μουσική και τη ζεστασιά του χώρου, πίνοντας απλώς το ποτό τους καθισμένοι στις θέσεις της πλατείας.
Παράλληλα, η Santa Milonguita φιλοξενεί συχνά events όπως shows, εναλλασσόμενους guest dj’s και μαθήματα με αργεντίνους δασκάλους.

Τη μουσική επιμελείται ο χορευτής και δάσκαλος Νίκος Καρβουντζής.

Διάρκεια: 22.30 – 03.00
Είσοδος: 10€ (με κρασί ή μπύρα)
Θέατρο «Δίπυλον»: Καλογήρου Σαμουήλ 2 & Διπύλου, Ψυρρή – σταθμός ΗΣΑΠ: Θησείο