Kesha, Adele, Sting κ.ά διασκευάζουν Bob Dylan!

21.10.2011
Ο Bob Dylan σίγουρα δε θα φανταζόταν ποτέ ότι θα βρισκόταν στο ίδιο άλμπουμ με την Kesha αλλά ήρθε αυτή η εποχή που όντως συμβαίνει τώρα που κλείνει 50 χρόνια στην μουσική. Υπότιτλοι τώρα. Η τραγουδίστρια την οποία κάθε φορά που τη βλέπεις θέλεις να τη ρίξεις μία πετσέτα να καθαριστεί κι έχει γίνει η αγαπημένη του Alice Cooper μετά τη συνεργασία τους στο δίσκο του αλλά σε ζωντανή

Ο Bob Dylan σίγουρα δε θα φανταζόταν ποτέ ότι θα βρισκόταν στο ίδιο άλμπουμ με την Kesha αλλά ήρθε αυτή η εποχή που όντως συμβαίνει τώρα που κλείνει 50 χρόνια στην μουσική. Υπότιτλοι τώρα. Η τραγουδίστρια την οποία κάθε φορά που τη βλέπεις θέλεις να τη ρίξεις μία πετσέτα να καθαριστεί κι έχει γίνει η αγαπημένη του Alice Cooper μετά τη συνεργασία τους στο δίσκο του αλλά σε ζωντανή εμφάνιση της, θα συμμετέχει μαζί με την Adele, τον Sting, τους Rise Against Bad Religion, My Morning Jacket feat. Dave Matthews, Patti Smith. σ έναν tribute άλμπουμ διασκευών κομματιών του Dylan.

Συγκεκριμένα αυτά που είναι γνωστά η Kesha θα πει τη δική της εκδοχή στο Don’t think twice it’s alwright, το To make you feel my love θ ακουστεί από τη φωνή της Adele,οι Rise against θα διασκευάσουν το Ballad of Holls Brown. 21 Νοεμβρίου είναι η μερομηνία που θα κυκλοφορήσει επίσημα στα δισκάδικα και τα έσοδα θα πάνε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Κ.Π