Καινούριο άλμπουμ από Kanye West

21.10.2011
Μπορεί να τον έχασες ένα μήνα από το twitter και οι Παρασκευές να μην είναι πια ίδιες χωρίς τις κυκλοφορίες της GOOD Music αλλά ο Kanye West πήρε τη μεγάλη απόφαση και θα επιστρέψει με καινούρια κυκλοφορία από το label του, παιδί της Def Jam. Παράλληλα με τα βαφτιστικά ψώνια για τον διάδοχο του Jay-Z και την promo συναυλιακή περίοδο του "Watch the throne" , ο Kanye

Δηλαδή όχι ακριβώς δικό του. Μπορεί να τον έχασες ένα μήνα από το twitter και οι Παρασκευές να μην είναι πια ίδιες χωρίς τις κυκλοφορίες της GOOD Music αλλά ο Kanye West πήρε τη μεγάλη απόφαση και θα επιστρέψει με καινούρια κυκλοφορία από το label του, παιδί της Def Jam. Παράλληλα με τα βαφτιστικά ψώνια για τον διάδοχο του Jay-Z και την promo συναυλιακή περίοδο του "Watch the throne" , ο Kanye μάζεψε μερικούς από τους καλλιτέχνες της που έχουν υπογράψει με την εταιρία για την κυκλοφορία μίας συλλογής που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2012.

Με twitter status "Goodmusic. The Album. Spring 2012", προανήγγειλε τις ετοιμασίες του άλμπουμ με τους Common, Mos Def, Big Sean, Pusha T, John Legend, Kid Cudi και Mr Hudson χωρίς να έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμο είτε ιντερνετικά είτε στα ράφια. Προς το παρόν δουλεύει επίσης τη συνέχεια του "My Beautiful Dark Twisted Fantasy", γυρίζει τις πασαρέλες για να παρουσιάσει τα ρούχα με την υπογραφή του και γυρίζει τα stages της Βόρειας Αμερικής..

Κ.Π