Ο Justin αγρίεψε και ραπάρει σε auto tune!

21.10.2011
Ο Justin (ο σωστός όχι ο Bieber) έχει δημιουργήσει στερητικό σύνδρομο στους φανς με τη μεγάλη απουσία από τις μουσικές κονσόλες και τα μικρόφωνα και μας δίνει μικρές δόσεις Timberlake ντόπας από τις ταινίες του (σίγουρα θα γέλασες μ ‘αυτή τη σκηνή και την έψαξες στο youtube) αλλά και με guest όπως αυτό που έκανε στους Free Sol. Το συγκρότημα που υπέγραψε στην εταιρία του

Ο Justin (ο σωστός όχι ο Bieber) έχει δημιουργήσει στερητικό σύνδρομο στους φανς με τη μεγάλη απουσία από τις μουσικές κονσόλες και τα μικρόφωνα και μας δίνει μικρές δόσεις Timberlake ντόπας από τις ταινίες του (σίγουρα θα γέλασες μ 'αυτή τη σκηνή και την έψαξες στο youtube) αλλά και με guest όπως αυτό που έκανε στους Free Sol. Το συγκρότημα που υπέγραψε στην εταιρία του mr .Sexyback, Tennman Records έβγαλαν το βίντεο κλιπ του κομματιού Role model κι έχουν καλεσμένο στα φωνητικά τον Timberlake.

"You gotta pay attention to me like a symptom/This shit got me amped up! Ritalin,". Με τη φωνή του να έχει βουτήξει ολόκληρη στο auto tune -παραλίγο να διαπεράσει τη λεπτή γραμμή ν ακουστεί σαν σατιρικό τραγούδι των Lonely Island- και σκηνοθέτες τους Joseph Toman και Aaron Platt, το ασπρόμαυρο βίντεο των χιπχοπάδων με τις αγριεμένες κιθάρες Free Sol θυμίζει 90’s,έχει undrerground γυναικείες παρουσίες και σου ταρακουνάει την οθόνη από την πρώτη ρίμα. Πάτα το..

K.Π