11/11/2011 η επιστροφή του..

08.11.2011
Κάθε χρόνο γίνεται το standard παιχνίδι με την ημερομηνία τον μηνα και τον χρόνο που έχουν τον ίδιο αριθμό και για φέτος στις 11/11/2011 οι νυχτερίδες θα τρέχουν να κρυφτούν όπου βρουν. Οι Black Sabbath ακολουθούν το flow της εποχής που θέλει πολλά συγκροτήματα από τα παλιά να ενώνονται ξανά και ποιος ξέρει-ίσως αναστήσουν και κανέναν. Τη συγκεκριμένη μέρα οι Geezer

..του Ozzy. Κάθε χρόνο γίνεται το standard παιχνίδι με την ημερομηνία τον μηνα και τον χρόνο που έχουν τον ίδιο αριθμό και για φέτος στις 11/11/2011 οι νυχτερίδες θα τρέχουν να κρυφτούν όπου βρουν. Οι Black Sabbath ακολουθούν το flow της εποχής που θέλει πολλά συγκροτήματα από τα παλιά να ενώνονται ξανά και ποιος ξέρει-ίσως αναστήσουν και κανέναν. Τη συγκεκριμένη μέρα οι Geezer Butler, Tommy Iommi, Bill Ward θα δώσουν μια συνέντευξη τύπου όπου θ’ ανακοινώσουν όλες τις λεπτομέρειες για την επιστροφή του Ozzy Osbourne στη μπάντα , τις συναυλίες που ετοιμάζουν όπως επίσης και για τον καινούριο δίσκο τους που έρχεται προσεχώς.

"Πολλές φορές με τα ναρκωτικά βαριέσαι και πρέπει να κάνεις κάτι ενδιαφέρον. Όπως ο Ozzy, που μια φορά είχε κουβαλήσει έναν νεκρό καρχαρία μέσα από το παράθυρο του δωματίου μας και είχαμε γεμίσει παντού αίματα". Είπε κάποια στιγμή ο Tommy για το ιατρικό φαινόμενο με τα όνομα Osbourne για τον οποίο έχουν δηλώσει κι επιστήμονες- και σύμφωνα με όσα λέει στην βιογραφία του- πως είναι θαύμα που ζει.

Κ.Π