REM: Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage..Ακούστε το!

08.11.2011
Όπως λένε και στο Some kind of Awsome «every cloud has a silver lining» κι έτσι οι REM αντί να ξεχειλώσουν κάτι χωρίς να έχουν έμπνευση και απλά να περιφέρονται επειδή έχουν όνομα βαρύ σαν ιστορία. Πριν ένα μήνα περίπου, η μπάντα του Michael Stipe ανακοίνωσε ότι διαλύεται πάνω που όλοι έχουν ξεκινήσει μια μόδα κι ενώνονται ξανά (βλ. Stone Roses, Blur κτλ) και ο Stipe διευκρίνισε σε

Όπως λένε και στο Some kind of Awsome «every cloud has a silver lining» κι έτσι οι REM αντί να ξεχειλώσουν κάτι χωρίς να έχουν έμπνευση και απλά να περιφέρονται επειδή έχουν όνομα βαρύ σαν ιστορία. Πριν ένα μήνα περίπου, η μπάντα του Michael Stipe ανακοίνωσε ότι διαλύεται πάνω που όλοι έχουν ξεκινήσει μια μόδα κι ενώνονται ξανά (βλ. Stone Roses, Blur κτλ) και ο Stipe διευκρίνισε σε συνέντευξη του πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν reunion.

Σε αντίθεση με τον προβληματικό (τουλάχιστον) και κουραστικό πλέον Liam Gallagher που σήλωσε πως σκέφτεται να ξαναφτιάξει τους Oasis το 2013 αλλά μάλλον απ ότι φαίνεται θα παίζει μόνο στο guitar hero κομμάτια τους. Κλείνει η παρένθεση. Οι REM σαν αποχαιρετιστήριο δώρο μας προσφέρουν το Part Lies, Part Truth, Part Garbage: 1982-2011, ένα άλμπουμ που περιέχει όλη την καριέρα τους σε δύο δισκάκια και θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 15 Νοεμβρίου. Επειδή όμως το ιντερνετικό σύμπαν ποτέ δε μπορεί να περιμένει μπορείς να τα ακούσεις εδώ ολόκληρο..

Κ.Π