Τα πάνω και τα κάτω της....

10.11.2011
Η Ταλία είναι διάσημη σχεδόν σ’ όλη της τη ζωή. Άλλωστε σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες κατέχει το ρεκόρ ως η γυναίκα που έλαβε τα περισσότερα βραβεία και αναγνωρίσεις σε μία μόνο νύχτα.

Η Ταλία είναι διάσημη σχεδόν σ’ όλη της τη ζωή. Άλλωστε σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες κατέχει το ρεκόρ της γυναίκας που έλαβε τα περισσότερα βραβεία και αναγνωρίσεις σε μία μόνο νύχτα.

Οι καλύτερες στιγμές, αλλά και τα τρομερά χτυπήματα της μοίρας της τραγουδίστριας και τηλεπερσόνας έχουν απανθιστεί από τα μίντια, τα οποία ακολουθούσαν κάθε της στιγμή.
Το τρίτο συγγραφικό της εγχείρημα βρίσκεται ήδη στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, έχει τίτλο «Growing Stronger» και περιέχει αποκαλύψεις που θα εκπλήξουν ακόμη και τους πιο φανατικούς θαυμαστές της. Για παράδειγμα πως ο θάνατος του πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των 6 χρόνων της προκάλεσε τόσο μεγάλο σοκ που δεν μιλούσε για ένα ολόκληρο χρόνο ή πόσο μεγάλες ενοχές ένιωθε μετά την απαγωγή των αδελφών της στο Μεξικό το 2002 ή πως ο σύζυγός της, ο δισκογραφικός παραγωγός Τόμι Μότολα (Tommy Mottola), κέρδισε την καρδιά της.

Η Ταλία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως γενικά η ζωή μου, όπως συμβαίνει και με όλους τους ανθρώπους, έχει τα πάνω και τα κάτω της, έχει στιγμές με έντονο φως και στιγμές με μεγάλο σκοτάδι. Θεωρώ πως αυτό το βιβλίο είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να ωριμάσω σαν άνθρωπος και να διδαχτώ μοιραζόμενη τις ανέκδοτες αυτές ιστορίες μου, και επίσης να δείξω στους άλλους πως μπορεί κάποιος να αισθάνεται καλά ακόμη και αν μια τραγωδία έχει χτυπήσει την πόρτα του».

Μία άλλη πτυχή του βιβλίου αγγίζει την στενή σχέση που είχε η Ταλία με τη μητέρα της Γιολάντα Μιράντα (Yolanda Miranda) που απεβίωσε το Μάιο που μας πέρασε. Αποκαλύπτει μάλιστα πως η μητέρα της διάβασε το βιβλίο αυτό πριν πεθάνει.

«Το βιβλίο είχε ήδη τελειώσει, όταν η μητέρα μου με επισκέφθηκε. Της έδωσα το χειρόγραφο και της είπα: Αυτό είναι το βιβλίο, για να δούμε τι πιστεύεις… Και δεν το διάβασε μόνο μία φορά, αλλά μόλις έφτασε στην τελευταία σελίδα, το ξανάρχισε. Και μετά αρχίσαμε να ξαναθυμόμαστε όλες αυτές τις ιστορίες και πολλές φορές τις συμπληρώναμε. Γελάσαμε, αλλά και κλάψαμε. Και για μένα ήταν μία πολύ σημαντική στιγμή, γιατί μία μόλις εβδομάδα πριν πεθάνει είχε την ευκαιρία να κάνει μία ανασκόπηση της ζωής της και να ξαναθυμηθεί όλες τις κοινές μας στιηγμές, από τη γέννησή μου μέχρι το απόγειο της καριέρας μου».

Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου

Επιμέλεια: Γεωργία Οικονόμου