Παράτησε τον άντρα της για χάρη των..

10.11.2011
Που να ήξεραν οι Westlife ότι θα γίνονταν η αιτία χωρισμού ενός παντρεμένου ζευγαριού γιατί η Jane Holmes, σύζυγος του Norman διάλεξε εκείνους κι όχι τον σύζυγο της. Συγκεκριμένα τώρα. Η Jane, φανατική οπαδός των Westlife με οχτώ(!) τατουάζ στο σώμα της σχετικά με τη μπάντα, στο δίλημμα που της έβαλε ο άντρας της αν θα διάλεγε εκείνον ή τη μπάντα , διάλεξε τους δεύτερους και

Που να ήξεραν οι Westlife ότι θα γίνονταν η αιτία χωρισμού ενός παντρεμένου ζευγαριού γιατί η Τζέϊν Χολμς (Jane Holmes), σύζυγος του Norman διάλεξε εκείνους κι όχι τον σύζυγο της. Συγκεκριμένα τώρα. Η Jane, φανατική οπαδός των Westlife με οχτώ(!) τατουάζ στο σώμα της σχετικά με τη μπάντα, στο δίλημμα που της έβαλε ο άντρας της αν θα διάλεγε εκείνον ή τη μπάντα , διάλεξε τους δεύτερους και δεν έκανε καθόλου πλάκα. Νομίζω ότι πίστευε πως αστειευόμουν αλλά μετά από λίγο κατάλαβε.

"Οι Westlife αποτελούν μεγάλο μέρος της ζωής μου και σπαταλάω πολλές ώρες και χρήματα για να πηγαίνω στις συναυλίες. Είμαι πλήρως αφοσιωμένη σ αυτούς και τα τατουάζ είναι ένας τρόπος να τους δείξω την αφοσίωση μου. Μ’ αρέσει να σκέφτομαι ότι είμαι η μεγαλύτερη τους θαυμάστρια. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, οι Westlife είναι η μοναδική μου εξάρτηση Όταν άκουσα ότι διαλύθηκαν ήμουν καταβεβλημένη. Πέταξα το τηλέφωνο κι άρχισα να κλαίω" είπε η Jane η οποία έχει δώσει πάνω από 30.000 λίρες για τα εισιτήρια των live και 1.100 λίρες για να φτιάξει τα τατουάζ..

Κ.Π