Σέξι άγγελοι περικυκλώνουν Κάνιε,Τζέι-Ζ,Μινάζ και Λέβιν!

11.11.2011
Στο Lexington Avenue Armory παρέλασαν (δαιμονισμένοι) άγγελοι της Victoria Secret που παραπέμπουν περισσότερο σε κόλαση παρά παράδεισο φορώντας σέξι εσώρουχα υπερπαραγωγές εντυπωσιάζοντας με τα ατελείωτα πόδια τους και την καθηλωτική ομορφιά τους. Ε ναι ήταν όλες όσες περίμενες εκεί: από Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) και Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) μέχρι Αλεσάντρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio) , Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel) και Αν

Στο Lexington Avenue Armory παρέλασαν (δαιμονισμένοι) άγγελοι της Victoria Secret που παραπέμπουν περισσότερο σε κόλαση παρά παράδεισο φορώντας σέξι εσώρουχα υπερπαραγωγές εντυπωσιάζοντας με τα ατελείωτα πόδια τους και την καθηλωτική ομορφιά τους. Ε ναι ήταν όλες όσες περίμενες εκεί: από Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) και Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) μέχρι Αλεσάντρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio) , Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel) και Αν Βιαλιτσίνα (Anne Vyalitsyna) σ’ ένα σόου για τα καινούρια εσώρουχα της εταιρίας με τίτλο Angels Aquatic και τα αντρικά σαγόνια κολλημένα με άγκυρες στον πάτο.

Βέβαια το συγκεκριμένο νέο δεν θα είχε θέση εδώ αν ανάμεσα στα μοντέλα δεν είχαν εμφανιστεί με τα μικρόφωνα τους και μουσικοί πάνω στην πασαρέλα. Οι κουμπάροι Κάνιε Γουέστ (Kanye West) με Jay -Z τραγούδησαν Niggas in Paris , η φορτωμένη με όλη την ντουλάπα της αλλά πρωταθλήτρια στο γυναικείο hip hop flow Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) είπε το χι της Super Bass και το Move like Jagger ακούστηκε από τον γόη των Maroon 5, Άνταμ Λέβιν (Adam Levine) με αμάνικο για να φανούν και τα tattoo. Ανάμεσα σ’ όλα τ άλλα συνόδευσε και την κοπέλα του Anne Vyalitsyna (Αν Βιαλιτσίνα). Υπάρχουν άγγελοι σου λέω.

Κ.Π