Ρίτσαρντς: "Ο Μικ Τζάγκερ είναι ντίβα."

14.11.2011
Οι Rolling Stones απ ότι φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση να ενωθούν ξανά ούτε για μία συναυλία ύστερα από τις δηλώσεις των Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) και Κιθ Ρίτσαρντς (Keith Richards) οι οποίοι βρίσκονται σε μία κόντρα διαρκείας τα τελευταία χρόνια. Σε λίγο καιρό θα μετρήσουν 50 χρόνια μέσα σε στούντιο, stages, περιοδείες αντί όμως να ετοιμάζουν κάτι, ο Τζάγκερ ασχολείται με το πρόμο των πάρα πολύ καλών Superheavy και ο Ριτσαρντς λέει διάφορα ωραία για εκείνον στις συνεντέυξεις τους.

Οι Rolling Stones απ ότι φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση να ενωθούν ξανά ούτε για μία συναυλία ύστερα από τις δηλώσεις των Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) και Κιθ Ρίτσαρντς (Keith Richards) οι οποίοι βρίσκονται σε μία κόντρα διαρκείας τα τελευταία χρόνια. Σε λίγο καιρό θα μετρήσουν 50 χρόνια μέσα σε στούντιο, stages, περιοδείες αντί όμως να ετοιμάζουν κάτι, ο Τζάγκερ ασχολείται με το πρόμο των πάρα πολύ καλών Superheavy και ο Ριτσαρντς λέει διάφορα ωραία για εκείνον στις συνεντέυξεις του (και στη βιογραφία του).

Σ’ αυτή που έδωσε στη Guardian με αφορμή την επανακυκλοφορία του "Some Girls" εκτός του ότι είπε πως δεν ταιριάζουν πλέον σαν συγκρότημα, χαρακτήρισε τον Τζάγκερ ως 'ντίβα" που δεν πρέπει να ενοχλεί κανείς. "Είναι σαν να δουλεύεις με την Μαρία Κάλλας. Η ντίβα έχει πάντα δίκιο και οι υπόλοιποι πρέπει να προσπαθήσουμε να ενώσουμε τα μουσικά κομμάτια μας χωρίς όμως να ενοχληθεί. Αν βέβαια η ντίβα ξεπεράσει τα όρια, τότε αρχίζω και εκνευρίζομαι και εγώ με τη σειρά μου. ανέφερε και συνέχισε λέγοντας:

Νομίζετε πως όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί είμαστε σαν χαρούμενη οικογένεια; Μαλώνουμε σαν το σκύλο με τη γάτα σε όλη την καριέρα μας, γιατί να αλλάξει αυτό τώρα; Είμαστε σαν αδέλφια μερικές φορές, νοιαζόμαστε για τον άλλο, κάποιες φορές βγαίνει μίσος στην επιφάνεια ενώ άλλες υπάρχει απλή αδιαφορία. Παίζω όλα αυτά τα χρόνια κοιτώντας αυτόν τον πισινό να χορεύει μπροστά μου.." Paint all black Keith..

Κ.Π