Η Σούζαν Μπόυλ ξαναγράφει ιστορία στα UK Charts

14.11.2011
Η τραγουδίστρια που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, η Σούζαν Μπόυλ (Susan Boyle), έγραψε ιστορία ξανά στην Μεγάλη Βρετανία αφού έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης ever που έχει τα τρία της πρώτα albums κατευθείαν στο #1 του UK Album Chart σε λιγότερο από δύο χρόνια

Η τραγουδίστρια που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, η Σούζαν Μπόϋλ (Susan Boyle), έγραψε ιστορία ξανά στην Μεγάλη Βρετανία αφού έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης ever που έχει τα τρία της πρώτα albums κατευθείαν στο #1 του UK Album Chart σε λιγότερο από δύο χρόνια.

Καμία άλλη δεν το έχει ξανακάνει στα 65 χρόνια των Official UK charts με την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας των album. Το πολύ-αναμενόμενο album 'Someone To Watch Over Me’ από την παγκόσμια superstar καρφώθηκε στο #1 του Official UK chart

Το 2009 η καλλιτέχνης που ανακαλύψαμε από το Britain’s Got Talent κυκλοφόρησε το debut album της ‘I Dreamed A Dream’ και αμέσως έγινε το album με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως και το δημοφιλέστερο album στην ιστορία των charts - έχοντας πουλήσει 10 εκατομμύρια αντίτυπα – και σπάζοντας όλα τα ρεκόρ προ-παραγγελιών στο Amazon. Το 2010 η Susan Boyle έγινε η μοναδική solo καλλιτέχνης στην ιστορία που είχε το #1 album σε Αγγλία και Αμερική ταυτόχρονα σε λιγότερο από 12 μήνες με το album The Gift αυτή τη φορά, το οποίο και έγινε το fastest selling album Χριστουγέννων.

Ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) δήλωσε «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την Σούζαν . Είναι η απόλυτη superstar και είμαι περήφανος για αυτή».H ίδια δήλωσε «Αυτά είναι φανταστικά νέα. Είμαι ευτυχισμένη, ενθουσιασμένη και συγκλονισμένη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο όταν ξεκίνησα το 2009. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, απόψε θα ανοίξω μια σαμπάνια για να γιορτάσω. Αυτό είναι απλά υπέροχο. WOW»!