Διάσημη ποπ σταρ σε λεσβιακά όργια!

19.01.2012
"Έχω ακούσει ιστορίες με τρία, λεσβιακές περιπτύξεις – ιστορίες με τις οποίες θα σας σηκωθούν οι τρίχες. Είχε πολλούς νέους, ελκυστικούς γύρω της στην περιοδεία και τα πράγματα ξέφευγαν. Υπήρχε πολύ αλκοόλ, ναρκωτικά, και όργια στις σάουνες."

Κάποιοι που ξέρουμε αν ήταν στη θέση του πρώην σωματοφύλακα της Μπρίτνει Σπίαρς (Birtney Spears) δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσουν ούτε αποζημίωση για σεξουαλική παρενόχληση κι ούτε θα δυσανασχετούσαν με όλα υτά που έβλεπε αυτός ο άνθρωπος αυτός. Ο Φερνάντο Φλόρες (Fernando Flores) έχει πάθει υστερία και δεν σταματάει στα λεφτά που ζητούσε τότε όταν έλεγε πως δέχτηκε επίθεση για το κορμί του από την τραγουδίστρια αλλά τώρα θέλει να πει σ’ όλο τον κόσμο τι έβλεπε και τι άκουγε στα παρασκήνια της περιοδείας της. Κι όλα αυτά λίγο πριν τον γάμο της Μπρίτνεϊ με τον Jason Trawic και ενώ έχουμε ήδη δει στο twitter το μονόπετρο.

"Έχω ακούσει ιστορίες με τρία, λεσβιακές περιπτύξεις – ιστορίες με τις οποίες θα σας σηκωθούν οι τρίχες. Είχε πολλούς νέους, ελκυστικούς γύρω της στην περιοδεία και τα πράγματα ξέφευγαν. Υπήρχε πολύ αλκοόλ, ναρκωτικά, και όργια στις σάουνες." λέει ο μικρός κι αθώος Φερνάντο και συνεχίζει αναφέροντας κι ένα περιστατικό μ’ εκείνον και τη Μπρίτνεϊ." Ήμουν στο μπάνιο της και είδα μια σέξι φωτογραφία μ’ εκείνη να έχει μπλεχτεί με κάτι κοπέλες κι όταν τη ρώτησα τι είναι μου είπε πως συνέβη στο tour όταν τα πράγματα ήταν εκτός ελέγχου."

Μεγάλο το σοκ του Φλόρες το οποίο είπε να το μετρήσει σε μηδενικά κι έκανε συμφωνία με μεγάλο εκδοτικό οίκο να εκδώσει βιβλίο με όλα όσα έζησε στην βασανιστικά κολασμένη περιοδεία της Μπρίτνεϊ και δεν είναι πια ο ίδιος. Ευλόγησον.

Κ.Π