Τέλος τα Joy Division t- shirts!

26.01.2012
Πριν κάποιες μέρες η Disney είχε ανακοινώσει ότι κυκλοφορούν ψυχεδελικά t shirts με τον Mickey Mouse σ ένα σχέδιο εμπνευσμένο από το Cambridge Encyclopedia Of Astronomy των Joy Division και οι παραγγελιές ερχόταν η μία μετά την άλλη. Όμως σήμερα ένας εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε πως σταματάνε την κυκλοφορία τους μετά γιατί ενημερώθηκαν πως θα δημιουργηθεί πρόβλημα οπότε δεν υπάρχουν πουθενά στα ιντερνετικά και παραδοσιακά μαγαζιά τους.

Πριν κάποιες μέρες η Disney είχε ανακοινώσει ότι κυκλοφορούν ψυχεδελικά t shirts με τον Mickey Mouse σ ένα σχέδιο εμπνευσμένο από το Uknown Pleasuresτων Joy Division και οι παραγγελιές ερχόταν η μία μετά την άλλη. Όμως σήμερα ένας εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε πως σταματάνε την κυκλοφορία τους μετά γιατί ενημερώθηκαν πως θα δημιουργηθεί πρόβλημα οπότε δεν υπάρχουν πουθενά στα ιντερνετικά και παραδοσιακά μαγαζιά τους.

Αυτό βέβαια δεν έγινε τυχαία αφού αφορμή ήταν η συνέντευξη του Peter Hook στο NME ο οποίος ναι μεν χάρηκε πολύ με τη συγκεκριμένη ιδέα αλλά δεν είχε ενημερωθεί καν για να δώσει την άδεια του και σεν υπάρχει νομική κάλυψη. "Με τιμάει πολύ που μία μεγάλη εταιρία όπως η Disney εμπνεύστηκε από μία μικρή μπάντα από το Μαντσεστερ η οποία υπήρξε για λίγα χρόνια. Είναι καταπληκτικό!" πρόσθεσε κι ελπίζουμε να μην σκάβει κι άλλο na βρει σπάνια τραγούδια των Joy Division για να κάνει lives..

Κ.Π