Γιατί ο Γκοτιέ εξόργισε την οικογένεια της Γουάινχαουζ;

27.01.2012
Χθες το βράδυ οι πασαρέλες του Παρισιού είχαν στοιχειωθεί από την Έιμι Γουάινχάουζ (Amy Winehouse) αφού ο Ζαν Πολ Γκοτιέ (Jean Paul Gautier) εμπνεύστηκε από το στυλ της τραγουδίστριας αλλά όταν δεν ήταν και σε πολύ νηφάλιες στιγμές για να κάνει ένα fashion show σαν tribute. Δηλαδή τα μοντέλα είχαν ακριβώς το ίδιο κούρεμα και βάψιμο μ’ εκείνη περπατούσαν με μαύρα πέπλα καπνίζοντας και τ’ όλο attitude και το νωχελικό ύφος τους θύμιζαν τη συμπεριφορά

Χθες το βράδυ οι πασαρέλες του Παρισιού είχαν στοιχειωθεί από την Έιμι Γουάινχάουζ (Amy Winehouse) αφού ο Ζαν Πολ Γκοτιέ (Jean Paul Gautier) εμπνεύστηκε από το στυλ της τραγουδίστριας αλλά όταν δεν ήταν και σε πολύ νηφάλιες στιγμές για να κάνει ένα fashion show σαν tribute. Δηλαδή τα μοντέλα είχαν ακριβώς το ίδιο κούρεμα και βάψιμο μ’ εκείνη περπατούσαν με μαύρα πέπλα καπνίζοντας και τ’ όλο attitude και το νωχελικό ύφος τους θύμιζαν τη συμπεριφορά της Amy όταν δεν ήταν και σε τόσο καλή κατάσταση.

Οπότε όταν ο μπαμπάς της Mitch είδε τις φωτογραφίες από το event εξοργίστηκε και δήλωσε στην εφημερίδα The Sun πως όλη η οικογένεια της σοκαρίστηκε και θεώρησαν ότι δεν είχε καθόλου καλή αισθητική. «Ακόμα θρηνούμε τον χαμό της και είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με το εξάμηνο μνημόσυνο του θανάτου τη. Το να βλέπουμε αυτή την εικόνα της να εμπνέει κάποιους να πουλήσουν ρούχα ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Είμαστε υπερήφανοι για την έμπνευση που έδωσε στη μόδα αλλά πέρασαν μια εικόνα της Amy όταν δεν ήταν στα καλύτερα της και τονίζουν κάποιες από τις πιο φορτισμένες στιγμές της ζωής της.» πρόσθεσε και δεν υπάρχει προς το παρόν καμία απάντηση από το μέτωπο του σχεδιαστή.

Κ.Π