X -Factor καλεί Μπιγιονσέ... (update)

01.02.2012
Ο Σάιμον Κόουελ (Simon Cowel) έστεψε με επιτυχία την επιχείρηση 'X-Factor σκούπα' και με μία μαγική κίνηση άδειασε όλο το τραπέζι των κριτικών του talent show σε μία νύχτα. Οι Πάολα Αμπντούλ (Paula Abdul), Νικόλ Σέρζιντζερ (Nicole Scherzinger) και Στιβ Τζόουνς (Steve Jones) δεν θα είναι πλέον στην κριτική επιτροπή του αγγλικού X-Factor μετά από πρωτοβουλία του Κόουελ ο οποίος σκέφτεται γι’ αντικαταστάτες τους τη Μπιγιονσέ (Beyonce) και τη Μαράια Κάρεϊ (Mariah

Ο Σάιμον Κόουελ (Simon Cowel) έστεψε με επιτυχία την επιχείρηση 'X-Factor σκούπα' και με μία μαγική κίνηση άδειασε όλο το τραπέζι των κριτικών του talent show σε μία νύχτα. Οι Πάολα Αμπντούλ (Paula Abdul), Νικόλ Σέρζιντζερ (Nicole Scherzinger) και Στιβ Τζόουνς (Steve Jones) δεν θα είναι πλέον στην κριτική επιτροπή του αγγλικού X –Factor μετά από πρωτοβουλία του Κόουελ ο οποίος σκέφτεται γι’ αντικαταστάτες τους τη Μπιγιονσέ (Beyonce) και τη Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) ούτως ώστε να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για τους απέναντι Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και Στίβεν Τάιλερ (Steven Tyler).

“O Σάιμον κι εγώ είχαμε συζητήσει γι αυτό (την αποχώρηση) κάποιο καιρό τώρα και κατανοώ πλήρως την κατάσταση. Θα παραμείνει ένας καλός μου φίλος" δήλωσε η Αμπντούλ αν και κάποιος στη Chicago Sun ανέφερε πως μόνο φιλικό το κλίμα μεταξύ τους και έχουν ανταλλάξει διάφορα άσχημα μεταξύ τους. Όσο για τις δύο τραγουδίστριες που συζητάνε στo Fox, δεν υπάρχει ακόμα καμία απάντηση ή επίσημη ανακοίνωση.

UPDATE: Το ποσό που συζητάνε με τους μάνατζερ της Μπιγιονσέ για να γραφτεί στην επιταγή είναι 500 εκατομμύρια δολάρια για να εμφανίζεται σε κάθε εκπομπή με την βαθμολογία της στο χέρι. Απ' ότι είπε κάποιος από το περιβάλλον του Κόουελ, ο δεύτερος θέλει οπωσδήποτε ένα μεγάλο όνομα στο τραπέζι για να έχει όλους τους Άγγλους μπροστά στην τηλεόραση και η Μαράια δεν έχει τόσο σουξέ γενικά. Στο τέλος αν δε δεχτεί καμία θα απαγάγει τη Λόπεζ μήπως ησυχάσει..

Κ.Π