Ο κρυφός γιος της Γουίτνεϊ

15.02.2012
Με το που έγινε γνωστή η τραγική είδηση του χαμού της Γουίτνεϊ Χιούστον σύσσωμη η διεθνής μουσική κοινότητα μίλησε για τη στήριξη που θα χρειαστεί η κόρη της Μπόμπι Κριστίνα. Εκείνοι όμως που γνώριζαν καλύτερα έγραψαν μηνύματα συμπαράστασης που αναφέρονταν στα παιδιά της ερμηνεύτρια

Με το που έγινε γνωστή η τραγική είδηση του χαμού της Γουίτνεϊ Χιούστον σύσσωμη η διεθνής μουσική κοινότητα μίλησε για τη στήριξη που θα χρειαστεί η κόρη της Μπόμπι Κριστίνα. Εκείνοι όμως που γνώριζαν καλύτερα έγραψαν μηνύματα συμπαράστασης που αναφέρονταν στα παιδιά της ερμηνεύτρια.

Η συζύτηση στο Twitter αποκάλυψε το γεγονός. "Ο κρυφός γιος" Νίκολας Γκόρντον (Nicholas Gordon) είναι κάποιος για τον οποίο κανείς δεν ήξερε πολλά. Πρόκειται για ενα παιδί 22 χρονών, τον οποίο η Γουίτνεϊ είχε πάρει στο σπίτι της από μικρό και τον μεγάλωνε σαν βιολογικό της παιδί. Δεν ειναι γνωστό αν είχε γίνει επίσημη πράξη υιοθεσίας, όμως το γεγονός ότι ένιωθαν όλοι μια οικογένεια ήταν ουσιαστικό.

Το Radar Online αναφέρει οτι τα δύο παιδιά πήγαιναν παντού μαζί και έκαναν πολύ καλή παρέα, μέχρι πριν ένα χρόνο που τσακώθηκαν άσχημα για τον τότε φίλο της Μπόμπι Κριστίνα. Ενας καβγάς μάλιστα που εκτυλίχθηκε άσχημα με τον Νικ να βγάζει όπλο με αποτέλεσμα να συλληφθεί για οπλοκατοχή, ενώ τη Μπόμπι Κριστίνα να συλλαμβάνεται για κατοχή αλκοόλ ενώ ηταν ανήλικη.



"Πάντα είχε πιστούς θαυμαστές και θα συνεχίσει. Σε ευχαριστώ" και "Ο θρύλος θα ζει για πάντα", έγραψε ο Νικ στο Twitter.

Ε.Σ.