Το αληθινό πρόσωπο της Ριάνα!

27.04.2012
Είναι κάποιες γυναίκες που δεν χρειάζονται και τόσο πολύ τη βοήθεια του του μακιγιέρ για να δείξουν όμορφες και μπορούν να σ’ εντυπωσιάσουν ακόμα κι όταν έχουν σηκωθεί μόλις από το κρεβάτι.

Η Ριάνα (Rihanna) είναι μία από αυτές και το απέδειξε με τη φωτογραφία(ποραπάνω) που πόσταρε στο twitter μ’ εκείνη πλέον μελαχρινή, αμακιγιάριστη με ναζιάρικο ύφος και χαβανέζικο κολιέ στο λαιμό. Επίσης άφησε μάσκαρες, πούδρες και ρουζ στο σπίτι και στο βίντεο με τις πρόβες του Where have you been εδώ όταν ακόμα ήταν ξανθιά.

Όπως είπαμε τότε , το TIME την επέλεξε για τη λίστα του με τις εκατό προσωπικότητες που είναι πρότυπα για τον κόσμο (100 most influential people)ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν ο Μπαράκ Ομπάμα (Baraack Obama), η Χίλαρι Κλίντον (Hillary Clinton) και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Στην τελετή τη συνοδευσε η μητέρα της η οποία προκάλεσε μία μικρή αμηχανία στην 24χρονη κόρη της όταν είπε στις κάμερες το ειρωνικό αστείο «Ακούσατε αυτό με τον Άστον Κούτσερ (Aston Kutcher) και την κόρη μου;». Επίσης ένας άλλος κύριος που συνδέεται μαζί της όπως λένε οι φήμες σήμερα , είναι ο Τζέιμς Φράνκο (James Franco) τον οποίο ήθελε για πρωταγωνιστή στην καταραμένη ερωτική ιστορία του βίντεο κλιπ του We found love.

Κ.Π